POZNATE SRPKINJE KOJE SU ROĐENE U NAJOMRAŽENIJEM HOROSKOPSKOM ZNAKU: Ipak iz njih izbija harizma i neviđeno su uspešne

Blizanci spadaju u najomraženiji u Zodijaku, a evo koje poznate Sprkinje su rođene u ovom znaku.

Horoskop
20:19h Autor:
POZNATE SRPKINJE KOJE SU ROĐENE U NAJOMRAŽENIJEM HOROSKOPSKOM ZNAKU: Ipak iz njih izbija harizma i neviđeno su uspešne
Poznate Srpkinje koje su rođene u najomraženijem horoskopskom znaku, Foto: ATA Images / Antonio Ahel, Shutterstock

Astrolozi ističu da je svaki horoskopski znak specifičan, ali čini se da Blizanci imaju najgoru reputaciju od svih.

Kao znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, Blizanci su odlični u promeni, a sve kako bi se uklopili sa onim sa kim razgovaraju. Zbog toga mnogi osećaju kao da nikada ne mogu u potpunosti da veruju Blizancima. Otuda i onaj prikaz sa dva lica koji je karakterističan za ovaj znak.

Blizanci važe za jedan od najomraženijih znakova
Blizanci važe za jedan od najomraženijih znakova foto: Shutterstock

Ali zapravo Blizanci su vrlo spontani. Oni imaju prirodan dar da shvate šta onaj drugi misli. To ne znači da im nedostaje lojalnosti ili da nemaju sopstvene principe. Oni su sjajni u tome da se sagovornik oseti ugodno da im se otvori, piše Nova.rs.

Pritom, žene Bliznaci vole užitak i zabavu i ne žele da gube vreme na ono što im nije zanimljivo. Ako tražite život pun iznenađenja, onda ćete ga naći sa ženom u ovom znaku.

Žene Blizanci cene lični prostor i slobodu, i kod sebe i kod drugih, i veoma su pametne i ambiciozne, a i vrlo su otvorene, kreativne i ne plaše se da kažu šta misle.

A ko su poznate Srpkinje rođene u znaku Blizanaca?

Anica Dobra

Anica Dobra rođena je 3. Juna 1963. godine jedna je od istaknutijih srpskih glumica. Igra, takođe, u nemačkim filmovima. Kao tinejdžerka preselila se sa roditeljima u Nemačku, gde pohađa školu od 1977. do 1981. godine. Nakon toga, vraća se u Beograd i upisuje Akademiju dramskih umetnosti. Godine 1988. dobija nagradu na Filmskom festivalu u Puli za glavnu ulogu u filmu Već viđeno. Od 1990. godine počinje da snima filmove i TV filmove u Nemačkoj.

Anica Dobra
Anica Dobra foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jelisaveta Seka Sablić

Jelisaveta Seka Sablić rođena je u Beogradu 13. juna 1942. godine Još u gimnazijskim danima bila je jedan od osnivača amaterskog pozorišta Dadov. Najviše glumačke domete ostvarila je u delima Slobodana Šijana; „Kako sam sistematski uništen od idiota“ (1983), „Davitelj protiv davitelja“ (1984) te posebno u groteski „Maratonci trče počasni krug“ (1982), gde je za lik pijanistkinje Kristine nagrađena Zlatnom arenom za glavnu ulogu na festivalu u Puli. Uspešno nastupa i na televiziji.

Jelisaveta Seka Sablić
Jelisaveta Seka Sablić foto: ATA Images

Bojana Maljević

Bojana Maljević rođena je 28. 5. 1974. u Beogradu,a pored glume je i producent i suosnivač producentske kuće Monte Royal Pictures. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Udata je za režisera Bobana Skerlića sa kojim ima dva sina.

Bojana Maljević
Bojana Maljević foto: Kurir/Dragana Udovičić

Milka Forcan

Milka Forcan rođena je 18. juna 1969. godine, srpska je menadžerka. Ona je bivša potpredsednica jedne od najvećih kompanija u Srbiji, Delta holding korporacije.

Privredna komora Beograda joj je 2005. godine dodelila nagradu „Menadžer godine“, a 2006. godine je odlikovana „Ordenom Svetog Save“ za doprinos izgradnji Hrama Svetog Save.

Milka Forcan
Milka Forcan foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jelena Đoković

Jelena Đoković, je supruga najboljeg srpskog i svetskog tenisera, Novaka Đokovića. Rođena je 17. juna 1986. godine u Beogradu. Postala je direktor Fondacije Novak Đoković koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji. Uspešno je organizovala nekoliko humanitarnih akcija kojima su se odazvali uticajni ljudi i velike zvezde poput Naomi Kembel, Kejt Hadson, Sara Ferguson, Boris Beker, Ričard Brenson, Džerard Batler, itd.

Jelena Đoković
Jelena Đoković foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs