MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2023. GODINE: Rakovi uživaju u letu, Lav je prezaposlen, a NJIMA će svi planovi pasti u vodu

U nastavku pročitajte svoj mesešni horoskop za jul 2023. godine i saznajte kako su vam zvezde naklonjene.

Horoskop
19:44h Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2023. GODINE: Rakovi uživaju u letu, Lav je prezaposlen, a NJIMA će svi planovi pasti u vodu
Mesečni horoskop za jul 2023 godine, Foto: Shutterstock

OVAN

Pred Ovnivima je mirniji mesec, nakon intenzivnog perioda na polju privatnog života pruža vam se prilika da odmorite i posvetite vreme sebi. Pokušajte da ostanete u balansu, nemojte skliznuti u samoću ostanite okruženi voljenim ljudima. Dozvolite voljenima da pokrenu pozitivnu energiju u vama i da vam budu podrška dok odmarate i prikupljate energiju za nove poslovne i privatne ciljeve. Generalno gledano, na polju ljubavi jul mesec vam ne donosi velike promene bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Sjajna je prilika za razmišljanje o novim poslovnim poduhvatima koje možete pokrenuti na samom početku jeseni. Nemojte sumnjati u sebe, napravite detaljan plan koji će vas voditi do uspeha. Ovog puta želite da pokažete svetu svoj pun potencijal u drugom delu godine, zato jul iskoristite za stvaranje konkretnog plana- nećete se pokajati. Očekuje vas finansijski priliv na samom početku meseca koji će vam pružiti određenu dozu sigurnosti.

Nemojte se prejedati.

BIK

Letnji meseci u vama bude želju za odmorom, za uživanjem u hrani i kvalitetnom snu. Ukoliko možete iskoristite drugu polovinu jula za odmor ali nemojte ući u destruktivni krug prepuštanja svakodnevnim zadovoljstvima tako da u potpunosti izgubite želju za radom. Usmerite pažnju na kućne poslovne, na potrebe i želje partnera i budite korisni svojoj porodici. Pred slobodnim Bikovima je zanimljiva, kratka romansa.

Bikovi koji planiraju odlazak u inostranstvo imaju priliku da reše administrativne probleme, papirološki deo posla. Ostanite pri svojim odlukama, nemojte se dvoumiti jer je pred vama zaista dobar poslovni period. Ljudi koji se bave kreativnim poslom mogu napredovati tokom jula, ostvariti nove poslovne poduhvate i zaraditi veću količinu novca na koju uopšte nisu računali.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje, piše Mogu ja to sama.rs.

BLIZANCI

Pred Blizancima je inspirativan mesec, razbijate melanholiju i želite da uživate u druženjima sa prijateljima. Budite inicijator različitih događaja, podstaknite drage ljude da izađu iz zone konfora i da se zabave. Ukoliko planirate odmor sa partnerom sama sredina meseca je idealna, imate podršku zvezda. Slobodnim Blizancima može se javiti osoba iz prošlosti, rezimirajte svoje osećanja kako bi shvatili da li ovaj odnos ima perspektivu.

Lagano se fokus pomera sa posla na privatan život, mnogi Blizanci će u prvoj polovini jula potpisati važne poslovne ugovore. Ovakve promene donose vam olakšanje, možete da se opustite i posvetite privatnom životu. Istrajost se isplatila! Nemojte trošiti velike količine novca, pokušajte da ostanete racionalni jer nije najbolji trenutak za rizik.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

RAK

Rakovi uživaju u letu, rođendanu i trude se da ostanu pozitivni. Na vama je da vidite pozitivnu stranu solo života, uživajte maksimalno. Ljude koji su u vezi očekuju manji izazovi na polju komunikacije, morate saslušati partnera i stvoriti kompromis. U suprotnom, jul mesec će biti prožet negativnom energijom u kući što vam nikako ne odgovara.

Trenutno nije fokus na poslovnim aktivnostima, jul mesec ne donosi velike promene na poslovnom planu. Očekuju vas standardne obaveze, koje vas neće preterano opterećivati. Potrudite se da ostanete dostupni ako neko od kolega zatraži vašu pomoć ili vaše mišljenje u vezi delikatnih poslovnih problema. Pružite radnom okruženju adekvatnu podršku i ohrabrenje! Očekuje vas stabilna finansijska situacija.

Osetljiv vam je donji deo leđa, prijaju vam vežbe istezanja.

LAV

Prva polovina jula donosi u život slobodnih Lavova ekstravertnu osobu, koja uživa u putovanjima i koja ostavlja dobar utisak gde god da se pojavi. Pitanje je da li ste vi spremni na vezu, letnju avanturu ili neobavezno ćaskanje- sami postavite jasne granice. Lavove u vezi i braku očekuje stabilna energija, nema većih promena zadovoljni ste svakodnevnicom koju vodite.

Potreban vam je odmor, prva polovina godine bila je izuzetno intenzivna. Pokušajte da organizujete važne poslovne sastanke u prvoj polovini meseca kako bi se kasnije opustili i uživali. Generalno gledano očekuje vas pozitivan mesec na finansijskom i poslovnom planu, nema većih pomena koje bi od vas tražile dodatna ulaganja energije ali i novca ako vodite privatne projekte.

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

DEVICA

U oblasti ljubavi, jul će doneti neke zanimljive izazove. Ako ste u vezi, moguće su manje tenzije ili nesporazumi sa partnerom. Važno je da komunicirate otvoreno i iskreno kako biste prevazišli ove probleme. Slobodne Device mogu očekuju susreti i privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja. Budite otvoreni za nova poznanstva i dozvolite sebi da se prepustite romantičnim iskustvo. Ukoliko želite da započeti odnos usmerite ka ozbiljno vezi otvoreno porazgovarajte u drugoj polovini jula sa osobom koja vam se dopala.

U finansijskom segmentu, jul će biti povoljan za Device. Možete očekivati povećanje prihoda ili mogućnost da zaradite dodatni novac kroz nove projekte ili poslovne saradnje. Međutim, budite oprezni sa troškovima i pažljivo planirajte svoje budžete. Savetujemo vam da napravite neki dugoročni finansijski plan i da štedite kako biste se osigurali za budućnost.

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

VAGA

U oblasti ljubavi, jul će doneti stabilnost i harmoniju za Vage. Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom će biti snažan i pun ljubavi. Oboje ćete se truditi da razumete jedno drugo i podržavate se u svim situacijama. Slobodne Vage mogu očekivati romantične susrete i mogućnost da uplove u novu ljubavnu vezu. Budite otvoreni i iskoristite ove prilike za emotivno ispunjenje.

Ovo je dobar period za pregovore o povišici ili novim poslovnim projektima koji mogu doneti veći prihod. Međutim, budite oprezni sa troškovima i pažljivo planirajte svoje finansije. Budite svesni važnosti štednje i dugoročnog finansijskog planiranja. Generalno gledano vama je 2023. godina naklonjena kada su poslovni uspesi u pitanju a samim tim i jul mesec može biti krajnje produktivan.

Stres i napetost mogu uticati na vaše emocionalno i fizičko stanje. Važno je da se posvetite sebi i svojoj dobrobiti!

ŠKORPIJA

U oblasti ljubavi, jul će doneti dublje emotivne veze i intenzivne promene za Škorpije. Ako ste u vezi, može se javiti potreba za dubljim povezivanjem sa partnerom. Otvorena komunikacija će biti ključna kako biste prevazišli eventualne nesporazume ili tenzije. Slobodne Škorpije mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja. Budite otvoreni za ljubav i spremni da se prepustite novim iskustvima.

U sferi posla, jul će biti vrlo produktivan za Škorpije. Bićete motivisani i fokusirani na postizanje svojih ciljeva. Vaše sposobnosti će biti primećene i cenjene od strane kolega i nadređenih. Ovo je dobar period za preuzimanje odgovornosti, iniciranje novih projekata i donošenje važnih odluka. Budite strateški i koristite svoju intuiciju kako biste ostvarili uspeh.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje.

STRELAC

Pred vama je intezivan i zanimljiv mesec, prepustite se svom avanturističkom duhu. Strelčevi koji su slobodni uživaće u novim poznanstvima, imate priliku da upoznate kreativne ljude koji će u vama podstaknuti pozitivnu energiju. Zauzete pripadnike znaka očekuje stabilan mesec na ljubavnom planu, uživate u stvaranju planova i ciljeva za naredni period koji će ojačati vašu vezu ili brak. Samo napred!

Jul mesec je rezervisan za uživanje, sklanja fokus sa poslovnih obaveza. Ukoliko je vaš posao vezan za inostranstvo očekuje vas zanimljiv susret i prilika za potpisivanje novih poslovnih ugovora u drugoj polovini meseca. Ulažite novac pametno, ostanite nekoliko koraka ispred poslovnih saradnika. Pokažite se u najboljem mogućem svetlu prilikom poslovnih sastanaka, vodite komunikaciju hrabro.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

JARAC

Jarčevi su pod dejstvo retrogradnog hoda Saturna koji se vratio u njihovo sazvežđe da ih podseti na stare životne lekcije. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti i ulaziti u odnos sa osobom koja je zauzeta. Jarčevi u vezi i braku mogu imati manje nesuglasice sa partnerom, imate utisak da vas partner ne poštuje i da ne želi da čuje vaše želje a zapravo ste vi ti koji potencirate na svađi umesto da smireno popričate i dođete do kompromisa.

Jarčeve na poslovnom planu tokom leta ne očekuju značajne promene. Jul mesec prolazi u standardnoj radnoj atmosferi, na određenom nivou vam prija kolotečni jer napokon možete da se posvetite sebe i privatnom životu. Predlažemo vam da završite sa važnim poslovnim zadacima u prvoj polovini meseca. Ostanite otvoreni za nove poslovne poduhvate, vaši poslovni saradnici mogu vam ponuditi dodatan honorarni angažman.

Osetljiv vam je želudac.

VODOLIJA

Savet za ovaj mesec je da se fokusirate na ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi. Nemojte se opterećivati svakodnevnicom, razmislite o tome šta vam donosi dugoročnu korist i kakvo vam ponašanje olakšava život i pruža mir na duže staze. Ostanite otvoreni u komunikaciji, ostanite spremni da čujete mišljenje suprotne strane. Slobodne Vodolije ne očekuju velike promene tokom jula.

U sferi posla, jul će biti vrlo inspirativan i doneti vam nove mogućnosti za razvoj. Vaše ideje će biti cenjene i podržane od strane kolega i nadređenih. Ovo je dobar period za inovacije i eksperimentisanje sa novim pristupima. Pripazite na detalje i budite organizovani kako biste ostvarili željene rezultate. Saradnja sa timom će biti ključna za uspeh, pa se potrudite da održite dobre odnose.

Dobro se osećate.

RIBE

U oblasti ljubavi, jul će biti veoma važan i romantičan za Ribe. Ako ste u vezi, očekujte duboko emocionalne trenutke i povezivanje sa partnerom na dubljem nivou. Budite iskreni u izražavanju svojih osećanja i budite spremni da saslušate partnera. Slobodne Ribe mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi koja će se pojaviti u njihovom životu. Budite otvoreni za ljubav i pružite sebi priliku za emotivno ispunjenje.

Vaše kreativne sposobnosti će biti na vrhuncu, pa iskoristite ovaj period da izrazite svoju umetničku stranu. Otvorite se za saradnju sa kolegama i razmenjujte ideje. Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata i iskorišćavanje prilika koje vam se pružaju. Imajte poverenja u svoje talente i sledite svoje strasti.

Budite svesni svojih emocionalnih potreba i pronađite aktivnosti koje vam pomažu da se oslobodite stresa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs