HOROSKOP ZA 30. JUN: Jarac sreće ljubav svog života, a Lav pokreće FLERT, dok njih čeka DOBITAK

Dnevni horoskop za 30. jun kaže da će 4 znaka Zodijaka morati ozbiljno da preispitaju svoje ciljeve i želje

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 30. JUN: Jarac sreće ljubav svog života, a Lav pokreće FLERT, dok njih čeka DOBITAK
Horoskop za 30 jun 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebao da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Ljubav: Potrudite se da neki neprimeren komentar zadržite za sebe, da ne pokvarite potencijalno lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Sve u svemu korektan završetak radne sedmice je pred tipičnim Bikovima, doduše i energetski resursi su tu negde na minimumu.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku neke neplanirane a koje vam mogu nametnuti nadređeni.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme, ukoliko se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas, uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka u odličnom raspoloženju, zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen ali i koristan, pa eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju, pozabavite se pre svega opuštanjem i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Budite u pripravnosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je period ubiranja plodova za prethodno uložen rad i trud, a rezultati bi trebalo da pokažu ispravnost urađenog.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli bi da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duži period pobuđuje vašu pažnju.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odlična završnica ove radne sedmice očekuje Vodolije. Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama od strane autoriteta.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba, a pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću, pa bi bilo dobro da sa time raščistite, jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs