Neverovatno

Gde će joj duša: Misica lagala da ima leukemiju da bi došla do novca! (FOTO, VIDEO)

Sada bivša mis Pensilvanije je došla na ideju da bi lako mogla da dođe do novca ako bi lažirala bolest, a čak je i glavu obrijala
Lifestyle
21:14h Autor:
Gde će joj duša: Misica lagala da ima leukemiju da bi došla do novca! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Pages/Brandi-Lee-Weaver-Gates

Brendi Li Viver-Gejts, sada već bivša mis Pensilvanije, nije bila zadovoljna primanjima, pa se odlučila na bizarnu igru. Došla je na ideju da bi lako mogla da dođe do novca ako bi lažirala bolest. Znala je da su ljudi uvek velikodušni kada nekome treba pomoć pri lečenju.

Misica (23) je tvrdila da ima leukemiju i da joj je potrebna finansijska pomoć za lečenje. Policajac Tomas Stok koji je vodio istragu nazvao je slučaj dobro smišljenom prevarom.

Uhapšena zbog pranja novca: Manekenka u torbi imala milion dolara! (FOTO)

Brendi je imala naizgled siguran plan. Roditelji bi je vodili u bolnicu, a ona bi tamo provodila sate kako bi svi pomislili da je zaista na terapiji. Da bi bila što uverljivija, čak je i obrijala glavu. Održane su brojne humanitarne akcije da bi se prikupio novac za njeno lečenje.

Žena sa tri dojke prevarila javnost: Sve je izmislila da bi dobila medijsku pažnju!

Ko zna do kada bi Brendi na taj način varala javnost da u policiju nije stiglo anonimno pismo u kojem su tvrdili da ona ne može da imenuje nijednog svog navodnog lekara. Iz direkcije Mis Pensilvanija objavili su da su zgroženi Brendinom prevarom. Naravno, čim izađe iz pritvora ostaće bez krune.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs