Nesvakidašnji čovek

Donor sperme napravio više od 100 dece: Usluge pruža besplatno, potražnja raste! (FOTO)

Spermu je prvi put donirao pre deset godina kad je radio u banci sperme, a pre četiri godine pokrenuo je stranicu na Fejsbuku gde nudi usluge onima kojima je potrebno, ali samo ako prođu njegovu "inspekciju"
Lifestyle
19:24h Autor:
Donor sperme napravio više od 100 dece: Usluge pruža besplatno, potražnja raste! (FOTO)
Foto: Facebook / Mattstonedonor

"Serijski donor sperme", kako se između ostalog naziva 37-godišnji Met Stoun iz Severne Karoline, tvrdi da je postao otac barem stotinak dece u poslednje četiri godine, a svoje usluge nudi besplatno preko Fejsbuka.

Kaže da ga dnevno kontaktira desetak osoba koje traže pomoć oko oplodnje. Stoun je inače samac i otac dvoje dece, a na svom profilu ima jedan album posvećen samo svojim "uspesima" gde objavljuje fotografije ultrazvuka ili svoje već rođene dece.

Neverovatna ljubavna priča: Pronašla donora sperme i zaljubili se jedno u drugo! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Spermu je prvi put donirao pre deset godina kad je radio u banci sperme, a pre četiri godine pokrenuo je stranicu na Fejsbuku gde nudi usluge onima kojima je potrebno, ali samo ako prođu njegovu "inspekciju".

U upitniku koji im daje, između ostalog, ispituje o porodičnoj prošlosti, finansijskoj situaciji, a čak proverava kako parovi deluju u virtuelnom svetu kako bi se uverio da će se dete roditi u srećnoj porodici, piše Daily Mail.

Mama Darija (37) rodila 14. dete: Jednostavno se dogodilo! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs