Vodič za šopingholičare

Raj za ljubitelje kupovine: 5 najboljih svetskih ulica za šoping! (FOTO)

Osim luksuznih radnji, u Ginzi se nalaze i prodavnice u kojima je cena pristupačna i prosečnim posetiocima tako da se u ovoj ulici može pronaći ponešto za svakoga

Destinacije
11:59h Autor:
Raj za ljubitelje kupovine: 5 najboljih svetskih ulica za šoping! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Da ne biste gubili sate u potrazi za omiljenim prodavnicama pretražili smo najatraktivnije ulice za sve vas koje ne možete da odolite putovanjima i kupovini, piše Cosmopolitan.rs.

Peta avenija, Njujork

„Velika jabuka“ je grad koji vam nudi mnogobrojne mogućnosti za razgledanje, uživanje u hrani i naravno šoping. Ako se nađete u ovoj fantastičnoj metropoli, nikako nemojte propustiti Petu aveniju u srcu Menhetna. Bilo da vas zanimaju odeća, obuća, nakit, kozmetika ili suveniri, ovo je ulica u kojoj ćete sve to pronaći.

Tura iz snova za sve fanove Seks i Grada: Keri Bredšo te vodi kroz Njujork!

foto: Shutterstock

Avenija Montanj, Pariz

Šoping u prestonici Francuske mnogo je više od same kupovine. To je doživljaj koji će upotpuniti sliku ovog glamuroznog grada koji se smatra centrom mode i luksuza. Avenija Montanj mesto je gde možete pronaći ekskluzivne prodavnice kao što su Dior, Valentino, Šanel... Ovde će u kupovini uživati samo oni dubljeg džepa, ali ova je ulica nezaobilazna stanica i za obične turiste koji žele osetiti duh Pariza.

Za one sa manjim džepom: 100 najjeftinijih turističkih gradova na svetu!

foto: Shutterstock

Ulica Bond, London

Ova elegantna ulica važi za najekskluzivniju ulicu za kupovinu u Londonu. Najbogatiji i najugledniji Britanci, kada žele da kupe nakit, antikvitete i odeću svetski poznatih dizajnera, dolaze upravo ovde. Takođe, neki od najboljih hotela i restorana u Londonu nalaze se upravo u ovoj ulici.

Šoping budućnosti: Probate odeću bez presvlačenja, dovoljno je da stanete pred ogledalo!

foto: Shutterstock

Ginza, Tokijo

Najpoznatija šoping ulica u Tokiju definitivno je Ginza. Ovde se nalaze brojne robne kuće u kojima možete pronaći brendiranu odeću dizajnera visoke mode, ali i kreacije japanskih dizajnera. Osim luksuznih radnji, u Ginzi se nalaze i prodavnice u kojima je cena pristupačna i prosečnim posetiocima tako da se u ovoj ulici može pronaći ponešto za svakoga.

foto: Shutterstock

Ulica Kufurstendam, Berlin

Ovo je deo Berlina koji je poslednjih godina postao omiljen kako mlađoj, urbanoj populaciji, tako i starijoj. U njemu možete pronaći doslovno sve što poželite - skupo, jeftino, markirano, nemarkirano... Ako skrenete u sporedne ulice, naići ćete na male radnje mladih dizajnera i baš tu možete pronaći neki originalan komad garderobe.

Top 5 gradova za doček Nove godine: Najlepši biseri Evrope

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs