U srcu "crvenog grada"

Ubedljivo najlepši bazen na svetu: Ko se jednom okupa tamo, nikad ga ne zaboravlja! (FOTO)

Mesto na kome se nalazi ova magična oaza je Marakeš, a fotografija bazena u njoj jedna je od najslikanijih na Instagramu ikada
Destinacije
15:24h Autor:
Ubedljivo najlepši bazen na svetu: Ko se jednom okupa tamo, nikad ga ne zaboravlja! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / Leriadyasmine

Pretpostavljamo da ćete sada očekivati vrhunski luksuz, koji podrazumeva najskuplji mermer i malo arhitektonsko remek delo, ali to nije ovoga puta slučaj, baš naprotiv, piše Elle.rs!

Luksuz dostupan samo najbogatijima: Najveći i najskuplji bazen na svetu! (VIDEO)

U pitanju je bazen koji koji se nalazi u Marakešu u turističkom kompleksu od sedam soba, to jest boutique hotelu pod nazivom Rijad Jasmin.

Na granici mašte i realnosti: Plavi raj u srcu Maroka (FOTO)

Ovaj mini hotel namenski je izgrađen da podseća na oazu, ništa nije preterano, ali je sve izvanredno lepo. Bazen koji se nalazi u središtu hotela, između soba, okružuju palme i različite tropske biljke, kao i udobne fotelje i sofe za odmaranje.

A post shared by HEJA HOME (@hejahome) on Apr 14, 2017 at 1:54pm PDT

Sam dekor koji podrazumeva izbor pločica efektnih orijentalnih šara, kao i ukrase na fasadi, možda je najodgovorniji za poseban izgled ovog bazena, koji se nalazi u središtu marokanskog "crvenog grada".

Čarobno grčko ostrvo: 10. najlepše mesto na svetu, nezaboravne plaže, divni zalivi! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Yana Dirkx (@thewedboutique) on May 9, 2017 at 1:39pm PDT

Koliko je fotografija ovog idiličnog bazena popularna dovoljno govori podatak da se ova fotka nalazi na profilima kako influensera sa društvenih mreža, tako i glamuroznih modnih blogera, IT devojaka, travel blogera, ali i poznatih ličnosti.

Ako se popularnost ovog mesta nastavi (a sasvim je izvesno da hoće) mišljenja smo da će uskoro ovaj prelepi bazen dostići popularnost fotografija Ajfelove kule u Parizu i morske obale na Santoriniju.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs