Skandalozno

Bludni život arapskih šeika: Evo na šta razvratni naslednici troše pare!

Upravo je smrt prestolonaslednika Ujedinjenih arapskih emirata, koji je iznenada umro pružila uvid u šokantan stil života
Lifestyle
13:46h Autor:
Bludni život arapskih šeika: Evo na šta razvratni naslednici troše pare!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Da li je Madžid Abulaziz Al-Saud, 28-godišnji saudijski princ, zaista pokušavao seksualno da iskoristi pet žena, kao što policija trenutno istražuje? Ovaj skandal izbio je nakon okončavanja još jednog skandaloznog života.

Naime, u ponedjeljak su se završila tri dana žalosti u Dubaiju, čime je okončano i službeno vreme tugovanja za šeikom Rašidom, najstarijim sinom vođe Dubaija - šeika Muhameda.

Rashid je, sa svega 33 godine, preminuo prošle nedelje nakon srčanog udara, tvrdi službeni izveštaj. Kraljevska porodica iz naftom bogatih Ujedinjenih Arapskih Emirata nada se da će nakon ovog događaja napokon prestati višegodišnje spekulacije o tome da li je šarmantan i glamurozan princ Rašid, koji je vodio blistav život ispunjen konjskim trkama, brzim automobilima i lepim ženama, ujedno bio i narkoman i zavisnik od seksa.

Ali na zapadu je upravo njegova smrt pružila uvid u stil života kakav vode bogati arapski plejboji koji svakog leta preplavljuju zapad kako bi izbegli nesnosne vrućine Bliskog istoka. A pritom troše ogromne količine novca.

Ljubavnica ispričala baš sve: Divlja afera sa poznatim fudbalerom!

Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Navodna ponašanja nekih arapskih šeika izašla su na svetlo nakon što je Mađid Abdulaziz Al-Saud prvobitno optužen da je pokušao da natera svoju radnicu na oralni seks, nakon čega je otkriveno da je ustvari pokušavao da navede pet žena da spavaju sa njim.

Ovaj ozbiljan skandal izbio je svega nekoliko nedelja nakon što je šeik Halid bin Hamad al-Tani iz vladajuće porodice Katara pobegao iz SAD-a. I to nakon što je optužen da je jurcao Ferarijem kroz Los Anđeles.

Stanovnici Londona su itekako navikli na takvo ponašanje, jer milioneri ritualno preplavljuju grad u letnjim mesecima kad su ulice pune skupocenih automobila koje plejboji iz Katara, Saudijske Arabije, Kuvajta i Ujedinjenih Arapskih Emirata vazdušnim putem prevoze u London, po ceni od 30.000 dolara.

Pokojni šeik Rašid, koji je pohađao Sendhurst, kamp za trening britanskih vojnih oficira, takođe je redovno posećivao London. S obzirom na očevo bogatstvo, ali i lično, za koje je Forbes procenio da vredi 1,9 milijardi dolara, nije čudno da je čak i prema standardima drugih arapskih plejboja, Rašidovo bogatstvo bilo značajnih razmera, pa je mogao da priušti nezaboravne zabave u londonskim hotelima.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs