Pročitajte

Ljubavnica ispričala baš sve: Divlja afera sa poznatim fudbalerom!

Kratko su porazgovarali o onome što treba da se desi nakon čega ju je samo zgrabio, imali su grub i divlji seks
Šuška se
01:04h Autor:
Ljubavnica ispričala baš sve: Divlja afera sa poznatim fudbalerom!
Foto: Profimedia

Model Andresa Urah u rodnom Brazilu postala je poznata nakon učešča na takmičenju "Mis Bumbum" na kojem je proglašena za drugu najbolju guzu Brazila, ali je pažnju svetskih tabloida prvi put privukla nakon što je iznela detalje afere sa proslavljenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Krajem prošle godine Andresa je postala tema dana jer je zamalo umrla na operacionom stolu nakon neuspele operacije uvećanja guze, a fotografije na kojima su se videli njeni mišići u ranom stadijumu truljenja malo koga su ostavili ravnodušnim.

A kako će otkriti u autobiografskoj knjizi "I Died to Live" koja će u Brazilu biti objavljena, upravo ju je iskustvo bliske smrti inspirisalo da preispita vrednosti kojima se rukovodila u životu i izmeni ih iz korena. A da joj je to bilo preko potrebno otkrila je u pomenutoj knjizi tim pre što se osim modelinga i karijere TV voditeljke, Andresa dugo i uspešno bavila elitnom prostitucijom.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Tako je otkrila da su joj mnogi bogati i uspešni biznismeni, fudbaleri, pevači i glumci plaćali hiljade dolara za seks. Takođe, Andresa je opisala jednu anegdotu kada je dobila skoro 30.000 dolara da šest meseci izigrava devojku popularnog brazilskog muzičara. Novac je dobila od menadžera popularnog muzičara koji nikada nije saznao za njenu glumu.

U knjizi koja će se krajem meseca naću u prodajI širom Brazila, Andresa je opisala svoje traumatično detinjstvo, prepuno odbacivanja i seksualnog zlostavljanja od najranijih dana, ali i ukus prvog uspeha kada je na takmičenju za najlepšu guzu Brazila proglašena za prvu pratilju.

Trenutnu slavu Andresa je dobro unovčila pa je uporedo sa karijerom modela gradila i karijeru TV lica. Međutim, za njenu tajnu profesiju prostitutke znali su samo oni koji su mogli da je plate. "Pretvorila sam svoje telo u jeftinu robu. Svoju intimu sam podelila sa stotinama a možda i hiljadama muškaraca do svoje 27 godine", otkrila je Andresa.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nalazila sam zadovoljstvo u nanošenju i trpljenju bola tokom seksa, ali sam više volela da budem submisivna. Odbacila sam svoje dostojanstvo olako, kao što se odbacuje nepotrebna stvar. Prihvatala sam orgije samo da bih bila u blizini poznatih ljudi, a verovala sam da će mi bliskost sa njima pomoći da napredujem u životu. Pevači, biznismeni, poznati fudbaleri...ništa me nije moglo sprečiti u nameri da postanem bogata. Sve sam radila zbog slave i novca - to su bile moje svetinje. Postala sam jedna od najskupljih i najtraženijih prostitutki u Brazilu. Moje telo je bilo savršeno i zategnuto, što zbog brojnih operacija koje sam imala što zbog anaboličkih stereoida koje sam uzimala", objašnjava Andresa.

Andresa je otkrila i kako je pronalazila klijente:

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

"Radila sam i gostovanja u noćnim klubovima, a ukoliko bi se tu zatekao klijent koji je zainteresovan za seks sa mnom, pregovori bi počeli na licu mesta sa menadžerom kluba. Međutim, na kraju bih se ja za sve pitala a svako druženje bih naplatila u proseku 5.000 dolara. Imala sam stroga pravila. Večera sa klijentom nije dolazila u obzir, niti slikanje ili snimanje. Za dva sata provedenih u krevetu, klijenti su morali da mi plate pola novca unapred a pola nakon seksa. Putovala sam po svetu i tako zarađivala novac. Moj menadžer bi mi napravio raspored a ja bih odlazila u druge gradove i zemlje bez ikakvog straha, vodila me je samo slepa pohlepa. Jednom sam otišla u Panama Siti na orgiju sa još četiri Brazilke u luksuznu vilu jednog od tamošnjih najbogatijih biznismena. Išla sam i u samo srce Amazona, u Manaus i Rio Branko, zbog druženja sa najuticajnijim zemljoposednicima i biznismenima te regije. U ovakvim slučajevima, išla sam na rizik jer nisam mogla da znam kakvi su to ljudi, a takvi susreti su mi donosili u proseku oko 5.000 dolara. Jedan takav susret, sa klijentom koji je bio nezasit, doneo mi je 10.000 dolara za samo sat vremena. Tada sam postala proizvod koji je stalno dostupan za one koji imaju novca da plate", objašnjava Andresa.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ova Brazilka, ostatku sveta se predstavila kao devojka za jednu noć Kistijana Ronalda, a u knjizi je opisala kako je teklo njihovo upoznavanje.

"Ronaldu su me preporučili dvojica fudbalera sa kojima sam već bila. Pozvao me je i pitao jesam li ja zaista najbolja guza Brazila".

Njihov susret se odigrao u jednom hotelu u Madridu a Andresa ga je ovako opisala:

"Još dok sam bila u liftu, srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me samo sekunde dele od susreta sa Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove hotelske sobe, Ronaldo me je dočekao sa osmehom i pozvao unutra. Kratko smo porazgovarali o onome što treba da se desi nakon čega me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, a suprotno onome što sam zamišljala Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve je trajalo manje od sat vremena", napisala je Andresa u svojoj knjizi.

Psihički propala, oterana u grob: Perverzan život nimfomanke Ave Gardner! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs