Pripazite se

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Bikovima fali nešto što će da ih podigne, pa spas traže u blažim narkoticima, dok će Lav zadnji dinar dati na svoju zavisnost od kupovine
Lifestyle
01:00h Autor:
Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!
Foto: Thinkstock

Isto kao što određuju osobine, karakter, izgled i sklonosti, položaj planeta na dan vašeg rođenja određuje i kojim ste zavisnostima skloni!

Pronađite svoj horoskopski znak i otkrijte koja zavisnost vreba za vas kada se najmanje nadate, piše Elite daily.

Ljubavni horoskop za maj: Devicu čeka afera na poslu, Vodolije, spremajte se za svadbu!

OvanAko ih nešto izluđuje, to je dosada. Ovnovi stalno žure, uvek hoće više, a često imaju ili višak ili manjak samopouzdanja. Zbog toga će ih lako privući kokain, što može da bude njihova propast, jer se teško rešavaju zavisnosti od droge.

BikKao neviđeno lenj znak Zodijaka, Bik je sklon drogama koje teraju na pokretanje, jer oseća da mu baš to nedostaje u njegovoj prirodi. Ako uspe da izbegne zavisnost od ekstazija, lako će se navući na hranu.

BlizanciBlizanci vole svaku vrstu zabave, a pravi su zavisnici od drušvenih mreža. Fejs, Instagram, Tviter, Redit, svuda on ima naloge i redovno ih proverava. Proveravaće čak i telefonski imenik, samo da se ne bavi ozbiljnim stvarima.

Horoskop otkriva kakva si ljubavnica: Sve zapisano onako kako jeste, nema prevare!

RakĆudljivi rakovi osetljive prirode spremni su na sve samo da bi pobegli od stvarnosti, naročito ako prežive neki gubitak, bilo emotivni, bilo materijalni. Njega vreba heroin, najopasnija droga, koja se vrlo teško ostavlja.

LavKupoholičar zavistan od materijalnih dobara. Žena Lav daće poslednji dinar na krpice, a muškarac na ekstravagantan automobil. Kao neverovatni egocentrici i bolesnici za pažnjom, zavisni su i od javnih scena, koji će privući svu pažnju na njih.

DevicaFanatik zavistan o brizi za nekoga ili nešto. Voli posvećivanje i titulu spasioca, pa će sve uraditi samo da nekome nametne svoj savet ili pomoć.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

VagaVaga je znak koji se ne oseća potpuno ako je sama, pa je zavisnik od tuđe ljubavi i opsednuta pronalaženjem idealnog partnera. Svoju zavisnost neće obuzdati ni po koju cenu, čak će i nekog ko nije za njih kovati u zvezde i ubeđivati sebe da je to to.

ŠkorpijaEgo i požuda Škorpije su plodno tle za zavisnost od potvrda da je najlepša, talentovana, vatrena, sjajna u seksu, od kod je takođe zavisna.

StrelacVećina kockara rođena je u znaku Strelca. Adrenalin i igra su mu u krvi, oslanja se na sreću sve dok ne izgubi i poslednji dinar.

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

JaracAmbiciozni Jarčevi teže za novcem, zbog čega lako naruše psihičko zdravlje. Uzročno-posledično, nakon zavisnosti od novca, stiže i zavisnost od sedativa i antidepresiva.

VodolijaOvaj znak toliko duboko potiskuje emocije, pa se često povlači u svoj sopstveni svet, a za spoljašnji postaje nedostupna. Zbog toga se povlače u samoću, pa su sklone da se navuku na svet video igara.

RibePreterano osećajna priroda Ribe sklonija je da utehu potraži u flaši alkoholnog pića. Srećna okolnost jeste to što ovaj znak teži duhovnim preispitivanjima, pa postoje velike šanse da se izvuku iz ovog teškog poroka.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs