NATAŠA JE SRPKINJA KOJA ZADNJICOM LOMI KREVETE I LJUDE: Kad potrči nastaje ZEMLJOTRES, a svaki dan radi ŠOKANTNU STVAR

Nataša je Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svetu i njome često lomi krevete.

Lifestyle
NATAŠA JE SRPKINJA KOJA ZADNJICOM LOMI KREVETE I LJUDE: Kad potrči nastaje ZEMLJOTRES, a svaki dan radi ŠOKANTNU STVAR
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nataša Kraun je bivša manekenka koju je umesto manekenstva proslavila ogromna zadnjica. Naime, ona je dugo radila na svom cilju povećanja zadnjice, s namerom da postane žena koja ima najveće obline.

Ova devojka, poreklom Srpkinja, visoka je oko 178 centimetara i ima 135 kilograma, dok obim bokova iznosi neverovatnih 182 centimetara. Cilj povećanja zadnjice jeste kako bi se osećala "moćno i se*si", a uzor joj je čuvena starleta Kim Kardašijan.

Nataša Kraun
foto: Printscreen Instagram/ natasha_crown_official1

Nataša ne krije da se podvrgavala estetskoj hirurgiji kako bi njena zadnjica dobila na obimu, međutim, to nije jedina metoda kojom je uspela da je poveća. Nime, dnevno unosi preko 6.000 kalorija kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše. Ona je otkrila i da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno.

"Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba", rekla je ona jednom prilikom.

Želja da drastično promeni svoj izgleda javila se čim je kročila u dvadeste godine. Već sa 20 imala je prvu estetsku operaciju.

Mnogi misle da je Nataša preterala, te da je pre intervencija bolje izgledala, no nju takvi komentari ne pogađaju. Svoje telo uspela je da unovči prodavajući svoje slike i snimke fanovima širom sveta.

"Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija", otkrila je ona.

Nataša Kraun
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok je drugi osuđuju, ona veruje da je pravi primer drugima jer je drugačija i posebna.

Nataša Kraun
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene", rekla je.

Nataša Kraun
foto: Profimedia

Osim što je uradila zadnjicu, Nataša je imala i estetske intervencije na licu. Uradila je usne i jasgodice. Takođe je i promenila boju kose, te iz plavuša prešla u crnke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs