S 2 GODINE JE IŠLA U SOLARIJUM, GLADOVALA I NALIVALA ENERGETSKIM PIĆIMA: Trpela je užas da bi postala najlepša devojčica

Da bi bila najlepša devojčica na svetu, Eden Vud je prošla kroz pravu torturu.

Lifestyle
S 2 GODINE JE IŠLA U SOLARIJUM, GLADOVALA I NALIVALA ENERGETSKIM PIĆIMA: Trpela je užas da bi postala najlepša devojčica
Foto: youtube

Televizijski šou program "Toddlers and Tiaras" izazivao je brojne kontroverze zbog neprikladnog prikazivanja i promovisanja maloletne dece. S druge strane, iznedrio je velike zvezde, a mnogi se pitaju gde su oni danas i šta rade.

Kako su se roditelji trudili da njihovo dete bude što lepše, te da osvoji titulu najlepšeg, pribegavali su raznim torturama svojih mališana. Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vežbanje satima dnevno, samo su delić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za "najlepšu devojčicu ili dečaka".

Eden Vud
foto: printscreen/youtube/ tlc uk

Eden Vud je bila jedna od najzapaženijih devojčica, dok je nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote. Najvažnija titula koju je dobila jeste "najlepša devojčica u celoj Americi".

Na sve to, Eden koja je od takmičenja odustala sa 6 i tada smatrana seniorkom (osvojila je okruglo 300 titula) kada je ovaj tip takmičenja u pitanju, od druge godine je bila na energetskim pićima i kafi kojom ju je majka bukvalno nalivala kako bi izdržala takmičenja. Eden je zbog toga bila razdražljiva i često imala izlive besa i histerije, a majka ju je, bez pardona žestoko kažnjavala batinama.

Eden Vud
foto: youtube

Miki je do te mere želela da "sačuva lepotu" svoje ćerkice, da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Eden bila dobro raspoložena.

Eden Vud
foto: Profimedia

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame - kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Njena nekadašnja menadžerka Heder Rajan je u svojoj knjizi "Unleashing A Momster: A Look Behind The Curtain At The Tragic Life of America's Most Successful Child Pageant Star," otkrila još stravičnih detalja vezanih za Miki i javno je otpužila da je ćerku zanemarivala.

Eden Vud
foto: Profimedia

Heder je Miki opisala kao "lažljivu, ljubomornu, zahtevnu i zlu do srži". "Maleckoj su zubi trulili od tolike količine kafe i energetskih pića, trpela je bolove, i umesto da je majka odvede kod zubara, ona ju je tukla jer je bole", rekla je bivša menadžerka.

Ona je takođe dodala da je Eden morala da vežba svoje rutine po osam sati dnevno, a ukoliko bi pogrešila, Miki bi je "častila" najužasnijim rečima poput da je "izmet", "propalitet"... "da je poput svog oca - gubitnica koja nikad ništa neće napraviti od svog života", da je se stidi i slično, a koristila je i ružnije izraze.

Eden Vud
foto: instagram printsreen

I dalje se bavi modelingom i s vremena na vreme na takmičenjima za Miss, a imala je i epizodne uloge u pojedinim filmovima. Okušala se i u blogerskim vodama, a napisala je i autobiografsku knjigu. Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posledice oduzetog detinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 22-godišnjakinji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs