KRENULA JE DA PIJE SA 7, DOGIRALA SE I SA 15 DOŽIVELA SLOM: Težak život glumice koja ja je JEDVA izvukla živu glavu

Kara Delavinj imala je težak život, obeležen borbom sa drogom i alkoholizmom. Prenosimo vam njenu priču od pada do povratka.

Lifestyle
Autor:
KRENULA JE DA PIJE SA 7, DOGIRALA SE I SA 15 DOŽIVELA SLOM: Težak život glumice koja ja je JEDVA izvukla živu glavu
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivši model i glumica Kara Delavinj, ostavila je burne dane iza sebe. Ona se sada posvetila svom poslu glume, ali od skoro i glume u pozorištu.

Karina premijera imala je veliku publiku, a neki od njenih poznatih prijatelja su naravno došli da je podrže. Njen performans je dobio gromoglasni aplauz i ovacije koje su trajale nekoliko minuta.

Zvezda sa modne piste, igra Seli Bouls u mjuziklu ,,Kabare", ulozi iz snova koju su ranije igrale velike zvezde uključujući Lajzu Mineli i Džudi Denč.

Kara Delevinj
foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, taj put do aplauza uopšte nije bio prijatan. Bio je veoma trnovit. Kara Delavinj je morala da se bori sa zavisnošću od droge, alkohola, ali i psihičkim poremećajima kao što je depresija.

Nakon što su se u septembru 2022. pojavile njene zabrinjavajuće fotografije, njeni prijatelji su rekli kako je njena porodica bila blizu da interveniše.

Kara je viđena kako sama sedi u automobilu u Zapadnom Holivudu, pušeći na vozačkom sedištu i sisajući nešto što je ličilo na lulu. Nekoliko dana kasnije viđena je kako luta aerodromom u Los Anđelesu, kako izgleda raščupano i dezorijentisano, nakon što je nekoliko dana provela na festivalu Burningmen u pustinji Nevade, gde se, kako se tvrdi, danima nije tuširala niti jela.

Kara Delevinj
foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeno ponašanje usledilo je samo nekoliko nedelja nakon što je viđena kako proslavlja svoj 30. rođendan uz niz divljih zabava na Ibici sa prijateljima, uključujući ,,Barbi" glumicu Margo Robi.

Na video snimku je prikazana kako naizgled nije u stanju da kontroliše svoje noge dok se sagnula, ispustila telefon i lutala okolo dok je razgovarala, sa cigaretom u ruci.

Kara je trebalo da poleti iz Los Anđelesa i viđena je kako se ukrcava u privatni avion Džej Zija, ali se onda ponovo pojavila, torbe su joj uklonjene iz aviona i odvezena je sa aerodroma.

Kara Delevinj
foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

Tada su njeni prijatelji rekli za The Sun: „Svi smo neverovatno zabrinuti. Situacija se razvija već nekoliko nedelja i Karina porodica je umešana.

Kasnije je rekla za fotografije: ,,Nisam spavala. Nisam bila u redu."

„Srceparajuće je jer sam mislila da se zabavljam, ali u nekom trenutku je bilo kao, ok, ne izgledam dobro" rekla je Kara.

„Ponekad vam je potrebna provera stvarnosti, tako da su te slike na neki način bile nešto na čemu možete biti zahvalni. O festivalu je rekla: „Postoji element osećanja nepobedivosti kada sam na drogama.

„U tim trenucima sam se izložila opasnosti jer me nije bilo briga za svoj život. Kara se tada prijavila na rehabilitaciju i započela program kako bi se oslobodila pića i droga.

Kara je počela da se drogira i pije u tinejdžerskim godinama, pošto je prvi put popila piće sa samo sedam.

Kada je imala deset godina (godina kada je dobila i svoj prvi veliki posao manekenke za italijanski ,,Vog") Kari su prepisane pilule koje bi joj pomogle da se izbori sa nesanicom. Sa 15 godina doživela je slom i prepisani su joj antidepresivi nakon što je počela da se samopovređuje.

Kara je tada prestala i izgubila loše navike.

Prvu filmsku ulogu ostvarila je 2012. godine zajedno sa Kirom Najtli u istorijskoj drami ,,Ana Karenjina".

Iste godine Kara se povukla iz redovnog manekenstva jer se fokusirala na glumu i rekla: „Izgubila sam sebe iz vida i šta znači biti srećna, šta znači biti uspešna. Mislim da je sve proisteklo iz dubokog osećanja želje da me ljudi vole i vole. Znala sam da moram da preispitam svoj život i svoje ciljeve za svoju budućnost."

Nakon zatvaranja zbog pandemije kovida-19, Karine loše navike su se ponovo pojavile i ona je ispričala kako je počela žestoko da se zabavlja .

Tek nakon što su se dogodile fotografije koje priakazuju nju u lošem stanju, ona je prestala, što znači da je do tada sve vreme konzumirala alkohol i psihoaktivne supstance.

Prijavila se na rehabilitaciju i započela program, prekinuvši svoje radne obaveze kako bi se fokusirala na poboljšanje.

Dva meseca nakon što su snimljene šokantne fotografije, pojavila se na crvenom tepihu Rijanine modne revije Savaž X Fenti. To je označilo početak njenog velikog povratka, i prošlog septembra se vratila na scenu, ovog puta na modnom događaju Vogue World u Londonu.

Spremna za povratak na posao, Kara je tada tiho izašla na audiciju za ulogu Seli u ,,Kabareu". Ona je otišla na audiciju kao i svi drugi, i za svoj talenat dobila ulogu.

Kara Delavinj
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kara se nakon rehabilitacije, maksimalno posvetila svom poslu i životu i nastavlja da niže svoje uspehe. Jedna inspirativna priča koja nam pokazuje koliko je važno voditi računa o sebi i svom zdravlju, ali i da nije sramota potražiti pomoć ukoliko postoji određeni problem. Neka vas inspiriše Kara Delavinj da ukoliko prolazite kroz iste probleme, potražite brzo pomoć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs