MARIJAN JE LEŠ MRTVE MAJKE GODINAMA DRŽAO U STANU: Držao je na kauču, monstruozno je šta je radio sa njenim telom

Iskopao je mrtvu majku iz groba i držao je u stanu 13 godina

Lifestyle
14:40h Autor:
MARIJAN JE LEŠ MRTVE MAJKE GODINAMA DRŽAO U STANU: Držao je na kauču, monstruozno je šta je radio sa njenim telom
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U februaru 2023. godine u Radlinu, u Poljskoj, dogodio se šokantan događaj koji je potresao javnost.

Trinaestogodišnji sin je nekoliko godina čuvao telo svoje preminule majke u kući, nakon što ga je prethodno iskopao iz groba. Ova uznemirujuća situacija otkrivena je kada je čovekov zet posetio kuću i šokirao se prizorom koji je zatekao. Hitno je obavestio nadležne službe koje su odmah intervenisale.

Groblje
foto: preentscreen/Youtube

"Izvukao je majku iz groba"

Zet, zabrinut zbog izostanka kontakta sa tastom tokom mnogo godina, odlučio je da ga poseti. Ono što je zatekao u njegovom stanu bilo je jezivo. Prizor je bio toliko uznemirujuć da je odmah obavestio policiju. Nakon toga, istraga je otkrila još više mračnih tajni.

Policajci koji su stigli na lice mesta pronašli su mumificirano telo 95-godišnje žene kako leži na kauču. Sumnjalo se da je to majka muškarca koja je umrla 12 godina ranije. Prvi nalazi su pokazali da je telo bilo tamo nekoliko godina. Međutim, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija.

Portparol Okružnog tužilaštva, je obavestila: „Utvrđeno je da grob Džud L., u kojem je sahranjena 16. januara 2010. godine, ostao je prazan. Čovek je verovatno iskopao telo njegove majke odmah nakon toga, sahranivši ga u svom domu i mumificirao. Telo je u ovom domu ostalo od 2010. godine."

Psihopata, Čovek
foto: Shutterstock

Telo je bilo u savršenom stanju

Prema informacijama koje su dali istražitelji, telo žene je bilo u savršenom stanju. Sedamdesetšestogodišnji sin je "zbrinuo" svoju preminulu majku jer na njenom telu nisu pronađene povrede niti znaci raspadanja. Verovatno ih je redovno čistio i održavao specijalnim hemikalijama, za šta mnogi komentarišu da je jezivo i prilično psihopatski.

"Zbog veoma dobrog stepena očuvanosti kožnih obloga i nedostatka tragova hranjenja insekata i odsustva znakova skeletizacije, moguće je da je ovaj efekat postignut upotrebom sredstava za balzamiranje leševa" – objasnila je portparolka Vodislav policije.

tužan čovek
foto: Shutterstock

Ko je sin mrtve žene?

Polovinu dvospratnice u Radlinu posedovao je 76-godišnji Marijan L., u drugom delu su živeli njegovi rođaci. Poznato je da je čovek dugi niz godina jedva izlazio iz kuće, nije održavao kontakt sa porodicom i ni pod kojim uslovima nikoga nije puštao u svoj stan. Prema informacijama dobijenim od komšija, nisu znali ni ime vlasnika zgrade.

U februaru je 76-godišnjak prebačen u bolnicu. Posle mesec dana intenzivnog psihijatrijskog lečenja, saslušan je. Optužen je za skrnavljenje leša. Marijan L. je i dalje u bolnici, gde će biti podvrgnut daljim pregledima. Rezultat određuje koju kaznu će čovek dobiti.

Stil/Fakt

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs