NA OVOM BRODU IMA SAMO JEDNO PRAVILO " SVI MORAJU BITI GOLI ": Evo kako izgleda krstarenje sa 2000 putnika i 0 odeće

Možete li zamisliti krstarenje na velikom brodu na kojem su baš svi putnici potpuno goli? Takvo krstarenje doista postoji, a jedan od putnika s prošlih putovanja na Redditu je podijelio svoje iskustvo ‘gole plovidbe‘

Lifestyle
NA OVOM BRODU IMA SAMO JEDNO PRAVILO " SVI MORAJU BITI GOLI ": Evo kako izgleda krstarenje sa 2000 putnika i 0 odeće
Foto: Profimedia

Krstarenja na kojima odjeća nije nužna, organizuju se još od početka 1990-ih.

Jedan 67-godišnji muškarac ispričao je kako je na brodu bilo oko 2000 putnika, a on je na plovidbu krenuo sa svojom tada 61-godišnjom ženom. Putovanje je počelo na Floridi i trajalo je sedam dana, a usput su posetili Meksiko i Honduras.

Naglašava kako se ne radi o svingerskom putovanju i da atmosfera na brodu nije takva da podstiče otvoreni seks, već da se radi o nudistima koji i inače puno vremena provode goli ili idu na odmore u nudističke kampove.

žena, Plaža, Nudista, Nudistička Plaža
foto: Ilustracija / Thinkstock

Dok je brod usidren u luci, svi putnici su obučeni, ali kad brdo isplovi, situacija se menja, tada kapetan broda obavesti putnike preko razglasa da se sad slobodno mogu razgolititi. Takođe, kad brod uplovljava u luku, svi se moraju ponovno obući.

Iako golotinja nije obavezna, uglavnom svi iskoriste priliku da budu potpuno goli na ovom krstarenju.

S druge strane, posada broda je, naravno, obučena, osim muško-ženskog para koji nastupa u brodskom pozorištu. Međutim oni ne moraju biti goli ako im je tako neugodno.

Na pitanje kakva je bila ekipa na krstarenju, muškarac je rekao kako se uglavnom radilo o starijim osobama, između 50 i 70 godina. Takođe, bilo je mnogo gej muškaraca, iako ne baš toliko gej žena, mada bi i one bile jako dobro prihvaćene s obzirom da je atmosfera među putnicima bila vrlo prijateljska.

Takođe je istakao da nije bilo mnogo atraktivnih ljudi, sasvim iskreno je zapazio da je bilo mnogo onih na kojima se vidi da vole fino jesti i izležavati se.

‘Bilo je oko 20 posto atraktivnih ljudi, 20 posto prosečnih i 60 posto neprivlačnih ljudi‘, kazao je goli putnik.

Što se tiče nacionalnosti putnika, kaže da je najviše bilo Amerikanaca, pa Evropljana i Australijanaca.

Ljudi na krstarenju su uglavnom puni poštovanja i nije bilo nikakvih neprikladnih ponuda, pa tako im nikada ne bi palo na pamet da naprimer neko fotografiše bez dozvole, osim ako se neko baš želi slikati, naravno.

‘Svi znaju da ne možete slikati gole ljude. Na brodu sam bio puno manje zabrinut nego kad sam na nudističkoj plaži. Skoro niko sa sobom nije nosio mobilni izvan kabine. Takođe, po brodu je istaknuto mnogo znakova koji upozoravaju na primereno nudističko ponašanje‘, rekao je.

Po pitanju higijene na brodu, ovaj muškarac je objasnio da se svi zamotaju u peškir pre nego što sednu na piće ili ručak, kao i da po čitavom brodu ima mnogo čistih peškira koji se mogu slobodno koristiti.

Takođe, u glavnoj trpezariji i u restoranima odeća je obavezna. Osim toga, primietio je da se mnogi vole lepo obući za večeru nakon što su čitav dan proveli goli na suncu.

‘Nakon 6 popodne na brodu imate neobičnu mešavinu golih ljudi, svečano obučenih i žena u seksi krpicama kroz koje im se, na primer, vide grudi‘, kaže.

Sve u svemu, njegovo prvo iskustvo golog krstarenja bilo je odlično, ali ne bi ga više ponovio jer ima još ‘mnogo drugih mesta koje bi radije posetio‘.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs