"VRAČARA MI REKLA DA SAM POPILA MRTVAČKU VODU, A ONDA SE DESIO ŠOK" Novosađanka dala skoro 2 hiljade evra da je NASAMARE

Kako je Novosađanka je navodno postala žrtva crne magije, a potom i vbidovnjaka koji su je nasamarili za skoro 2 hiljade evra.

Lifestyle
"VRAČARA MI REKLA DA SAM POPILA MRTVAČKU VODU, A ONDA SE DESIO ŠOK" Novosađanka dala skoro 2 hiljade evra da je NASAMARE
Foto: Shutterstock

Dragana N. iz Novog Sada je ispričala kako je postala žrtva vračara upravo sa društvenih mreža kojima je svakodnevno plaćala rituale jer im je rečeno da su ona i ćerka žrtve crne magije i da su popile mrtvačku vodu.

- Vidovnjacima sa društvenih mreža sam dala za mesec dana 200.000 dinara i bila sam prevarena. U oktobru 2021. sam postala meta lažnih vidovnjaka na Fejsbuku, čije sam profile povremeno pratila i gledala šta pričaju i pišu. Oni privlače ljude tako što vam poruče da ostavite broj, horoskopski znak ili datum rođenja i oni vam napišu šta vas čeka.

Mene su tada navukli tako što su mi rekli da imam crnu magiju u kući. Nakon slanja moje poruke sami su počeli da mi se javljaju i pišu kako sam fizički i psihički iscrpljena, da sam umorna od problema, da su mi svi planovi propali i da imamo mržnju u porodici - pričala nam je tada Dragana i dodala:

Gatara, Sudbina, Karte
foto: Shutterstock

- Time su me uvukli u svoj začarani krug i počeli da traže novac kako bi mi pomogli. Dešavalo se da sam nedeljno uplaćivala po 12.000, 15.000 dinara. Pisali su mi sa tri različita profila, a mislim da zapravo rade zajedno, kasnije se pojavio i četvrti profil Gatanje Blaž.

Ona je tada naglasila i da se nikada nije obazirala na vidovnjake, vračare i magijske rituale, te da je to bilo prvi put da je uvučena u ovako nešto.

- Ono što me plašilo i uznemiravalo je priča da je na kuću bačena crna magija, da smo ja i moja ćerka popile mrtvačku vodu, a da oni mogu da nam pomognu i naprave amajliju. Govorili su mi da sam loše i da moraju da mi zakažu lajv kako bi mi bilo bolje, te i da će doći kod mene u kuću zbog rituala, ali da moram sve da platim.

Jedna od njih mi je rekla da mi je napravila amajliju koju moram da platim 150 evra, a da, ako je ne uzmem, ona će je baciti i meni će se desiti nešto loše. Trpela sam konstantni pritisak zbog njihovih poruka, uvlačili su me sve više i bila sam kao u bunilu, kao i nekom ludilu. Postala sam negativna, pa sam i loše uticala na svoju okolinu, što su svi primetili - ispri;ala je Dragana i dodala:

- Osećala sam kao da u meni postoje dve ličnosti, jedna koja mi govori da se trgnem i da je sve to laž, a druga koja je ipak mislila da oni mogu da mi pomognu i da me reše tih zlih stvari. Obuzimale su me mračne misli, pa sam počela i više lekova da pijem nego obično.

Dala sam im toliki novac, svoju fotografiju, datum rođenja, tražili su mi i otisak dlana, a oni nisu dozvoljavali ni lice da im vidim. Nisam znala s kim sam u kontaktu jer se kriju iza lažnih profila i vrbuju naivne ljude na društvenim mrežama.

Ona je navela i da je uspela da se trgne i da prestane da podleže njihovim manipulacijama, posle mesec dana je prekinula svaki kontakt s njima, ali joj s nekih novih profila i dalje stižu poruke. Tada se obratila i policiji odakle su joj rekli da može da ih tuži jer je imala sve dokaze u telefonu.

(Stil/ Kurir)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs