USRED BEOGRADA, VRAČARA ME ZGRABILA ZA RUKU I POČELA DA MI GATA: Tresla sam se i znojila, a onda sam zanemela od ŠOKA

Ispovest Beograđanke koju je vračara zgrabila za ruku i počela da baje, krije šokantne detalje.

Lifestyle
21:25h
USRED BEOGRADA, VRAČARA ME ZGRABILA ZA RUKU I POČELA DA MI GATA: Tresla sam se i znojila, a onda sam zanemela od ŠOKA
Foto: Shutterstock

Beograđanka, Marija M. u iskrenoj ispovesti, otkila nam je šta ju je snašlo u centru Beograda i upozorila druge ljude na opasnosti koje sa svih strana vrebaju.

"Mlada sam, ali veoma obrazovana i vredna devojka. Kao neko ko ima diplomu prestižnog fakulteta, nisam sujeverna i ne verujem u vradžbine i slično, ali sam veoma radoznala. Bilo je oko 19h kada sam sa drugaricom krenula na kafu, a pre toga, odlučile smo da prošetamo Knez Mihailovom.

Budući da se bližila Nova godina, praznična euforija se osećala u vazduhu. Osim toga, na šetalištu je bila neviđena gužva. Ne volim gužvu! Drugarica mi se žalila, imala je ljubavne probleme, nakon što je saznala da ju je dečko prevario, a potom i ostavio. U tom trenutku, nailazi ljubzna starica, milog glasa.

"On nije srećan, vratiće ti se i moliće te za oproštaj!", rekla je starica mojoj drugarici.

Nas dve smo se samo nasmejale i začuđeno pogledale, a ona je nastavila da priča.

"Nemaš sreće u ljubavi, ali srediće se sve", reče ona, a onda je pogledala u mene. Dugo je ćutala gledajući me u oči, a onda mi se obratila.

"Dete moje, mnogo radiš. Mnogo para zarađuješ, ali nikad nemaš novca", reče ona, a ja sam iz nekog razloga polčela da drhtim.

Zgrabila me je za ruku, a onda počela da gata. Nisam znala šta me snašlo, a ona je već počela da čita nešto sa mog dlana, a pre toga, rekla je mojoj drugarici da se udalji.

"Dete moje, tebe je neko prokleo. Prokleta si, zato nemaš sreće. Rađeno ti je na devet grobova, da nikad ne budeš srećna", reče ona. Zaboravila sam da napomenem da smo joj pre toga dale po 500 dinara.

Počela je nešto da baje, a ja sam prebledela. Telo mi je drhtalo, dok me oblivao znoj. Videla je da mi nije dobro i samo je nastavila.

"E sad, izvadi najviše novca koliko imaš i stavi u dlan", rekla mi je, a ja sam joj odgovorila da nemam ništa, te da mi je sav novac na kartici.

"Idemo na bankomat da uzmeš", bez pardona mi reče, a ja sam doživela neviđeni šok, umalo se nisam prevrnula. Brzo sam shvatila o čemu se radi. Želela je da stavim sav novac koji imam u dlan, a onda da me tako zbunjenu prevari i sve pokupi.

Čula sam da su mnogi nesvesno davali novac, ne znajući šta čine. Ljudi moji, i stvarno je tako, ja sam bila izgubljena, nisam znala gde se nalazim. Ali, nekako sam uspela da se trgnem i shvatim o čemu se radi. Ne dozvolite uličnim prevarantima da vam prilaze, jer, pokušaće na sve načine da vas prevare i ostave bez novca! Ja sam naučila veliku lekciju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs