NEKO JE UBIO PLEJBOJEVU ZEČICU, A NJENO TELO BACIO U KONTEJNER PA ZAPALIO: Punih 14 godina UBICA je na slobodi ZBOG OVOG

Paula Sladevski je imala samo 26 godina kada je pronađena spaljena do neprepoznatljivosti u kanti za smeće u Majamiju 2010. godine — a njen ubica nikada nije identifikovan.

Lifestyle
20:14h Autor:
NEKO JE UBIO PLEJBOJEVU ZEČICU, A NJENO TELO BACIO U KONTEJNER PA ZAPALIO: Punih 14 godina UBICA je na slobodi ZBOG OVOG
Foto: Printscreen/youtube

Dana 3. januara 2010, u kontejneru za smeće u Severnom Majamiju, policija je otkrila telo Paule Sladevski, ambiciozne manekenke i Plejboj zečice. Paula je očigledno bila ubijena, a njeno telo je bilo toliko spaljeno da su je prepoznali samo po otisku zuba.

Poznato je da su Paula Sladevski i njen dečko Kevin Klim imali nestabilnu vezu koja je bila praćena zlostavljanjem i nasiljem. Tako da je Kevin odmah bio osumnjičen, ali ovo nije bio tipičan slučaj. Iako je Kelvin bio jedan od poslednjih ljudi koji su videli Paulu živu, a par se navodno sukobio u klubu u Majamiju neposredno pre nego što je Paula nestao, njih dvoje su odvojeno izašli iz noćnog kluba.

Ujutro 3. januara, Kelvin je iz kluba otišao taksijem, pa se u hotel, u kojem su oboje boravili vratio sam. Video nadzor je pokazao kako Paula napušta klub posle Kevina. Ubrzo, pažnja se prebacila na zaposlene u Club Space-u koji su viđeni kako je prate napolje - i čoveka koji je izgleda pratio Paulu s leđa.

Na kraju je policija objavila skicu potpuno drugog čoveka, koji nije snimljen na video snimku.

Kako je izvestio svedok, ovaj čovek je navodno napustio parking u blizini Club Space sa Paulom neposredno pre nego što je ona nestala. Ali više od decenije kasnije, identitet ovog čoveka je još uvek nepoznat, a ubici Paule nikada se nije ušlo u trag. Evo svega što treba da znate o ubistvu Paule Sladevski i nerazjašnjenoj misteriji koja ga okružuje.

Veza Paule Sladevski i Kevina Klima

Paula Sladevski je rođena 15. novembra 1983. godine u Garden Sitiju, Mičigen. Malo se zna o njenim ranim godinama, ali ono što je jasno je da je imala problematičan porodični život. Njen otac je uglavnom bio odsutan, a majka joj je navodno dozvolila da se „zabavlja“ sa 29-godišnjim muškarcem kada je imala samo 14 godina. Starija sestra tinejdžerka, Keli, je bila ta koja je tog čoveka prijavila vlastima.

Kako je Paula Sladevski odrastala, počela je da sanja da postane model. Sa 19 ili 20 godina bila je zainteresovana da postane zečica. Godine 2003. Sladevski se pojavio u Plejboj videu: Velika potraga za zečicama. Ali, na nesreću, ovaj potez joj nije pomogao mnogo u karijeri.

Nakon Plejboj spota, Paula se mučila da nađe posao kao model, a navodno je počela da radi kao egzotična plesačica da bi sastavila kraj s krajem.

Kada je bila u srednjim dvadesetim, započela je vezu sa Kevinom, koji je bio oko osam godina stariji od nje. Njenim prijateljima ova veza nije izgledala nimalo zdravo.

"Imali su užasan odnos", seća se Paulin očuh, Ričard Votkins, prenosi ABC Nevs. "Od početka sam im rekao da ne bi trebalo da budu zajedno."

Votkins je takođe rekao da je Paula jednom čak poslala poruku bivšem dečku tokom njene veze sa Klimom, rekavši da je "pokušao da je ubije".

Mesecima pre nego što je ubijena, u leto 2009, Paula je uhapšena u Kaliforniji jer je napala dečka smrtonosnim oružjem. Naima, ona je razbila flašu o glavu svog dečka. Optužbe su kasnije odbačene, dok je njen dečko kasnije uhapšen jer je Pauli slomio nos.

Godina dana problematične veze prošla je, a njih dvoje su ostali zajedno, čak su planirali i da proslave Novu godinu zajdeno.

Paula je bila posebno zainsteresovana za ponoćni koncert Lejdi Gage, jer je verovala da će tamo biti najpoznatije ličnosti iz grada.

Nažalost, ovo putovanje u Majami bilo je poslednje putovanje za Paulu.

Čak i tokom onoga što je trebalo da bude kratko, zabavno putovanje, veza Paule i Kevina bila je na klimavim nogama. U ranim satima 3. januara 2010, njih dvoje su ušli u klupski prostor Majamija - ali nisu otišli ​​zajedno.

Prema Miami Nev Times-u, Club Space kaže da su Paula i Kevin „bili međusobno fizički sukobljeni u baru Club Space-a oko 7 sati ujutro 3. januara“. Kevin je odmah ispraćen van mesta događaja, gde je ušao u taksi i otišao.

Od Paule je zatraženo da napusti klub nakon njenog dečka, trenutak koji je snimljen video nadzorom oko 7:20 ujutro. Na snimku, Paula izlazi u pratnji izbacivača kluba.

Video prikazuje Paulu kako napušta klub, ali je očevidac posvedočio da je ona sa parkinga otišla u pratnji nepoznatog muškarca.

Kasnije tog dana, Kevin je probudio u hotelskoj sobi, mamuram pokušavajući da se priseti prethodne noći. Bio je uznemiren kada je shvatio da pored njega ne leži Paula. Pokušao je da kontaktira policiju, ali su mu rekli da se nestanak prijavljuje nakon 24 sata od kako se osoba ne javi.

Oko 14 sati nakon što je Paula napusitla klub, policija je primila poziv o zapaljenom kontejneru u Severnom Majamiju, oko 120 blokova severno od Club Space-a u industrijskoj zoni. U kanti za smeće, vlasti su pronašle teško spaljeno telo Paule Sladevski — koju su identifikovali njeni zubni kartoni.

Policija odmah na listu osumnjičenih stavlja Kevina, ali kasnije su sumnje odbačene, jer su snimci ispred kluba prikazali kako Paula i Kevin odvojeno napuštaju klub.

Identitet mogućeg osumnjičenog je do danas ostao nepoznat, ali Kevin veruje da je to čovek koji je već razgovarao sa Paolom te noći. On misli da ona nikad ne bi otišla sa strancem kojeg je srela na ulici: „Znala je da čita momke. I, slušaj, mislim, radila je u klubovima u Detroitu osam godina. U redu, Detroit nije lepo područje. I nikada nije imala problema.

Više od deceniju kasnije policija kaže da ih i dalje proganja nerešen slučaj ubistva bivše plejbojeve zečice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs