PITBUL JOJ ODGRIZAO GORNJU USNU I NAPRAVIO HAOS OD ŽIVOTA: Način na koji je izašla na kraj sa ovom tragedijom je SVE

Novembar 2020. bio je prekretnica za mladu skejtborderku Bruklin Kari koja je izgubila celu gornju usnu, usled napada pitbula. Uprkos svemu tome ona nastavlja da se bori. Ovo je njena priča.

Lifestyle
PITBUL JOJ ODGRIZAO GORNJU USNU I NAPRAVIO HAOS OD ŽIVOTA: Način na koji je izašla na kraj sa ovom tragedijom je SVE
Foto: Printskrin@brookhoury/Instagram

Bruklin Kari se igrala u khinji sa pitbulom svog rođaka. Naizgled, miran pas samo je skočio i kao grom iz vedra neba, odgrizao joj gornju usnu.

Mirna i pribrana, uputila se pravo u bolnicu, nadajući se brzom popravljanju gornje usne.

Fotografija pre

Fotografije nakon nesreće i oporavka

Hirurzi su dali sve od sebe, ali njena povređena usna nije opstala. Izvukla je telefon samo da bi brzo proverila izgled, da bi imala šta da vidi. „Znala sam da je loše, ali nisam znala koliko je loše", rekla je.

Sada, Karijeva nije prosečna devojka na društvenim mrežama. Ona želi da bude stvarna i iskrena. U jednom postu, ona je podelila, „Ne znam kako da objasnim način na koji se osećam kada se pogledam u ogledalo. Kao da sam stranac, oličen u nekom koga sam ranije poznavala.” Odlučila je da podeli sve što joj se desilo na Instagramu. „Kada sam bila napadnuta, bilo je tako teško videti šta mi budućnost donosi", nastavila je.

Izjavila je zahvalnost za one koji su je podsetili da veruje procesu. Iako je priznala da joj je bilo teško videti lice posle operacije, novu verziju sebe je uspela da prihvati.

Govoreći o hrabrosti, Bruklin, skejtborderka, nije dozvolila da povreda zakoči njen život. Instagram je postao njeno platno, gde je otvoreno pričala o usponima i padovima. ,,Padovi?", ,,Nedostaci?", sve je to stavila na videlo, odbijajući da posustane. Ona se bori protiv savršenog imidža koji postavlja život na društvenim mrežama i bira da prigrli sebe onakvu kakva je ona zapravo.

Odbila je da dozvoli da je njena povreda porazi.

I dalje podvrgnuta operacijama, to je naravno ne sprečava da proslavi i istakne svoju ženstvenost. Posetivši Seforu kako bi isprobala nove sjajeve za usne, Bruklin je podelila svoju spontanu radost sa svetom.

Život postaje sve bolji za Bruklin, jer je ona sada u vezi sa glumicom Kloi Lukasijak. Ona je na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju njih dve i napisala „Ova godina je, zbog tebe, bila daleko najveća godina u mom životu."

Bruklin ne deli svoje putovanje samo da bi je drugi videli. Ona koristi svoje platforme da pomogne drugima. Otvorila je vrata na svom Instagramu, uputivši poziv svima koji se suočavaju sa preprekama. „Ako prolazite kroz nešto fizički ili psihički ili vam je samo potreban neko da razgovarate, ja sam tu", izjavila je ona.

Dirljiva priča, uči nas jednoj vrednoj stvari, a to je da nikada ne posustajemo u životu, čak iako se sve čini izgubljenim. Bruklin Kari je dokaz za to.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs