IMALA JE 10 GODINA KAD JE KUPILA KUĆU U KOJOJ JU JE OTAC BRUTALNO UBIO: Ono što je uradio s njenim mrtvim telom LEDI KRV

Glumica koja je imala 10 godina kad ju je otac ubio, bila je na vrhuncu svoje karijere.

Lifestyle
IMALA JE 10 GODINA KAD JE KUPILA KUĆU U KOJOJ JU JE OTAC BRUTALNO UBIO: Ono što je uradio s njenim mrtvim telom LEDI KRV
Foto: Scotti Brothers Pictures - International Video Entertainment (IVE) - Action Brothers / Christophel Collection / Profimedia

Džudit Barsi imala je deset godina kada je njen život okončan na najbrutalniji mogući način koji Holivud pamti. Njen život okončao je onaj komji joj ga je dao. Njena smrt ostala je zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu, nakon što je nju i majku ubio otac, koji je potom i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Jedna je od retkih koja je do 10. godine uspela da postigne veliki uspeh i izgradi glumačku karijeru. Njena porodica živela je veoma skromno, budući da su bili migranti. Naime, njeni roditelji su iz Mađrske pobegli u Ameriku, 1956. godine. Nisu se poznavali od ranije– njihov prvi susret odigrao se u menjačnici, u kojoj je lepa plavuša radila. Nakon nekoliko nedelja poznanstva, uplovili su u bračnu luku, a 1978. su dobili ćerku Džudit.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Džudit je imala veliku pažnju svoje majke, koja ju je učila replike, budući da joj suprug nije dozvoljavao da radi. Samim tim, imala je više vremena da se fokusira na ćerku i na razvoj njene karijere.

Devojčica je glumila u serijalu "Ajkula", davala glas likovima u crtaćima i blistava karijera u Holivudu joj je bila garantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole, Džudit je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje.

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u Los Anđelesu, ali iza kulisa srećne porodice krila se drugačija slika. Njeni roditelji su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast i zbog toga su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Otac alkoholičar

Džozef, koji je osećao da je podbacio kao hranitelj porodice, sve više je zavidio ćerkinom uspehu. On, koji je ionako imao "kratak fitilj", počeo je zavirivati sve dublje u dno čašice, što ga je učinilo nepredvidivim i nasilnim. Iza njega je bilo bezbroj hapšenja, privođenja zbog vožnje u pijanom stanju, kao i nekoliko verbalnih napada na službene osobe. Suprugu je svakodnevno vređao i tukao, a šaka mu je sve češće znala poleteti i u smeru njegove jedinice. Uz to, obema je pretio da će ih zadaviti ako se ikada drznu da ga ostave.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

U nekoliko je navrata pretio kako će ubiti sebe i članove porodice, a potom ih zapaliti u kući. Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina majka je u jednom trenutku prijavila njenog oca zbog nasilja u porodici. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

Na Džudit je to sve potresno delovalo i čak je posećivala psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila, te se preselila sa majkom u drugi stan, ali lokalni centar za socijalni rad zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

Samo nekoliko nedelja od preseljenja, u njihov stan je policija došla na uviđaj. To je bilo u julu 1988. godine kada je policija izvestila da su pronašli troje mrtvih ljudi. Ispostavilo se da se radi o dečijoj zvezdi, njenoj majci i ocu. Nakon što je ubio ćerku i suprugu, presudio je i sebi.

Džudit Barsi
foto: PrintscreenJutjub/ Suaviterinmodo

Detalji surovog zločina

Usnuloj devojčici ispalio je metak u glavu. Pucanj je probudio njenu majku, koja je potrčala niz hodnik kako bi zaštitila ćerku. Onde joj je presudio čovek koji ju je krvnički tukao i ponižavao, takođe metkom u glavu.

Naredna dva dana, monstrum je živeo u kući s telima supruge i ćerke. Shvativši da za njega više nema izlaza, leševe je polio benzinom te kresnuo šibicom. Dok je kuću koju mu je kupila talentovana ćerka gutala vatra, ubica se laganim korakom zaputio ka garaži. Stigavši na odredište, gurnuo je cev pištolja u usta i ispalio...

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs