ONA JE USPELA NEMOGUĆE - UBEDILA MUŽA DA JOJ PLAĆA ZA KUĆNE POSLOVE I KUVANJE: "Žene me mrze jer mi zavide"

Sada u braku zarađujem više nego kad sam bila u vojsci i to je najbolji posao koji sam ikada imala, iskrena je Alisa

Lifestyle
Autor:
ONA JE USPELA NEMOGUĆE - UBEDILA MUŽA DA JOJ PLAĆA ZA KUĆNE POSLOVE I KUVANJE: "Žene me mrze jer mi zavide"
Muž joj plaća da obavlja kućne poslove, Foto: Printscreen Youtube / Truly

Amerikanka Alisa (28) uspela je da ostvari ono čemu sve domaćice maštaju - da bude plaćena za kućne poslove koje obavlja, i to od strane svog muža!

Alisa i njen 22 godine stariji muž Tom (51) upoznali su se na poslu, u vojsci, i uplovili u romantičnu vezu. Kada su se verili, počeli su da žive zajedno, a Alisa je predložila da ona prestane da radi i da se u potpunosti posveti kući, odnosno čistoći doma i kuvanju domaćih obroka, ali pod uslovom da joj on za to plaća.

Tom ispočetka nije bio oduševljen idejom, ali je želeo da izađe Alisi u susret i vidi kako će stvari funkcionisati. Dogovorili su se da joj Tom svake nedelje daje 115 evra, koje će ona trošiti na stvari koje ona voli, poput odeće, grickalica, frizera... Alisa tvrdi da su sada oboje oduševljeni ovakvim načinom života, piše The Sun.

"Sada u braku zarađujem više nego kad sam bila u vojsci i to je najbolji posao koji sam ikada imala", ističe Alisa koju su mnogi zbog ovakvog načina života nazvali sponzorušom. Ona kaže da se ne oseća tako, dok njen suprug tvrdi da je novac koji joj on daje suviše mali da bi se njegova žena mogla tako nazvati.

Naprotiv, Tom smatra da ona jako pametno raspolaže novcem koji ima, jer vidi svaki novčić koji potroši, budući da nema bankovni račun i kreditne kartice. Takođe naglašava da njegova supruga ne kupuje stvari koje joj stvarno nisu potrebne, što njihov životni stil čini održivijim.

O svom životu Alisa otvoreno govori i na društvenim mrežama, gde je mnogi napadaju i govore kako nije normalna i kako treba malo da se osvesti i močne da razmišlja "modernije".

"Ima mnogo žena feministkinja koje me mrze, od kojih su većina neudate, starije od 30 godina. Mislim da je feminizam potpuno nepotreban i da je to pokret za nadmoć žena. Mislim da se muškarci ponašaju kao žene, a žene se ponašaju kao muškarci i kada se okupe imaju stvarno neuravnoteženu dinamiku", dodaje Alisa i kaže kako je sigurna da joj mnogi, tajno ili javno, zavide na stilu života.

Šta vi mislite?

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs