ONA JE NAJLEPŠA POLICAJKA U SRBIJI, A POSLE POROĐAJA JE JOŠ FATALNIJA: O njoj kruže razne priče, a ISTINOM sve ŠOKIRALA

Lidija Takač iz Novog Sada otkako je postala majka je postala još lepša dama, a uniforma policajke joj stoji kao salivena.

Lifestyle
18:44h Autor:
ONA JE NAJLEPŠA POLICAJKA U SRBIJI, A POSLE POROĐAJA JE JOŠ FATALNIJA: O njoj kruže razne priče, a ISTINOM sve ŠOKIRALA
Lidija Takač, Foto: Printscreen Instagram - lidija_takac

Novosađanka Lidija Takač već nekoliko godina unazad ponosno nosi titulu najzgodnije policajke u Srbiji koja zrači seksepilom na svakom koraku. U međuvremenu se ostvarila i u ulozi majke, te je veoma posvećena svojoj ćerkici i svaki slobodan trenutak provodi sa njom. Međutim, ništa je nije omelo da posle porođaja opet ima izvajano telo u rekordnom roku.

Naime, ova hrabra dama ima neobičnu profesiju za jednu ženu i neretko se suočava sa veoma opasnim zadacima na radnom mestu, a od kolega se mogu čuti komentari da je veoma predana poslu.

Sa druge strane, kada nije na u službi, možete videti prezgodnu plavušu uvek savršeno stilizovanu. Osim toga, uživa da putuje na zanimljive destinacija, a i drastična promena izgleda joj nije strana, te je pre nekoliko meseci dugu kosu skroz ošišala. I dok su neki bili oduševljeni njenim novim izgledom, bilo je pojedinaca koji su istakli da je bila privlačnija sa dužom kosom ošišanom na stepene.

Ali, čini se, da Lidija ne mari mnogo za komentare i predrasude koje svakodnevno pristižu na njen račun. Naprotiv, trudi se da živi po svojim pravilima u privatnom život, dok je u poslovnom svetu veoma stroga i nepokolebljiva.

Na društvenim mrežama je, takođe, popularna, a neretko deli detalje svakodnevice, pa je tako doslovno zapalila društvene mreže kada je objavila slike sa letovanja. Njene fotografije u bikiniju su izazvale pregršt reakcija, a samo neke su:

„Hapsi me i vodi me sa sobom“. „Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“. „Daj me privedi, veži me lisama", "Woooow, mamička", "Prelepa sirena!", glasili su komentari, a sa zapažanjem jedne gospođe su se svi bili složili:

"Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast!"

1 / 12 Foto: Printscreen/Instagram/lidijatakac

Na Instagramu je prati preko 160 hiljada ljudi, svakom objavom napravi pravu pometnju među pratiocima, a naročito muškom populacijom.

Ima i onih koji su na osnovu ovakvih fotografija konstatovali da je „prelepa da bi bila pandurka“ ili proceniti da devojci koja tako izgleda i provokativno se slike, ipak, nije mesto u policiji, iako ni i ne znaju kakve su njene kvalifikacije i sposobnosti. A Lidija je, zapravo, diplomirana pravnica, te i danas ulaže u obrazovanje i dalje usavršavanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs