SPAVALA JE S 300 MUŠKARACA I BILA OPSEDNUTA SEK*OM: Ljubavnik nije mogao da je zadovolji, pa joj u krevet dovodio DRUGE

Najskandaloznija ljubavna priča u istoriji krije pikantne detalje, a glavni akter iste je carica Katarina Velika.

Lifestyle
Autor:
SPAVALA JE S 300 MUŠKARACA I BILA OPSEDNUTA SEK*OM: Ljubavnik nije mogao da je zadovolji, pa joj u krevet dovodio DRUGE
Foto: ncamerastock / Alamy / Alamy / Profimedia

Ruska carica Katarina Velika ostala je upamćena kao žena koja je imala buran ljubavni život, koji je uključivao promiskuitet. Menjala je ljubavnike kao igračke, a navodno je kroz njen život prošlo čak 300 muškaraca. Govorila je da joj je seks neophodan šest puta dnevno. Svoje ljubavnike bogato je nagrađivala - titulama, dvorcima, posedima. Jednom od svojih ljubavnika je čak poklonila više od 1.000 sluga.

U svojoj sobi je imala kutak ograđen zavesom gde je boravila sa svojim ljubavnicima. Imala je po nekoliko ljubavnika u isto vreme. Od njih se očekivalo da ispunjavaju njene potrebe kad god je to potrebno. Ali pažljivo ih je birala, a dvorski lekar je proveravao imaju li slučajno neke polne bolesti.

Katarina Velika
foto: Profimedia

Tako je njena afera sa savetnikom i slugom, Grigorijem Potemkinom postala jedna od najskandaloznijih ljubavnih priča u istoriji.

Naime, nakon što je svrgla s prestola svog razočaravajućeg supruga cara Petra III, 1862. godine, uplovila je u vezu sa Potemkinom. Ona je imala 45, a on 35 godina. Pisali su strasna pisma jedno drugom i postali jako bliski. Pomagao joj je u vođenju poslova, dobijao mnogobrojna imanja i titule. Navodno su se i tajno venčali. Njihova žestoka veza konzumirana je prvi put u sauni u podrumu Zimskog dvorca.

Katarina Velika, Carica Katarina Velika
foto: Shuterstock

Ovaj par predstavljao je snažne političke saveznike sledećih decenija. Ali kako je rasla Potemkinova uloga na dvoru, tako se smanjivala ona u Katarininoj spavaćoj sobi i to do te mere da je postao svojevrsni svodnik koji je carici nastavio da dovodi mladiće koji bi joj se mogli svideti.

Praktično, ljubavnik joj je dovodio muškarce u krevet kako bi je intimno zadovoljili.

Fetiš o kojem se i danas priča

Na dvoru Katarine Velike postojala je osoba čija je zvanična titula bila "golicač nogu". Njegov ili njen posao je bio upravo to - da golica ili masira caričine noge i tako je nadražuje dok priča sočne, erotske priče ili peva.

Katarina Velika, Katarina II Velika, Carica Katarina Velika
foto: Profimedia

Zabeleženo je da je Katarina Velika veoma volela ovu erotsku masažu. "Golicači" su obično birani iz redova dvorskih dama i bila je to veoma privilegovana pozicija zbog bliskog odnosa sa caricom i činjenice da su sa njom provodili neke od najintimnijih trenutaka.

Budući da je Katarina bila nezasita u krevetu, te da je imala brojne fantazije, nije ni čudo što nije uspela da nađe muškarca koji bi mogao da zadovolji njene potrebe.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs