IMAM 23 GODINE I ODLUČILA SAM DA SE UDAM ZA MATORCA OD 70, JER JE BOGATAŠ: Na dan venčanja je uradila nešto šokantno

Za njih niko nije rekao da su skladan par, ali se njima učinilo da su jedno za drugo, međutim, desio se obrt

Lifestyle
18:25h Autor:
IMAM 23 GODINE I ODLUČILA SAM DA SE UDAM ZA MATORCA OD 70, JER JE BOGATAŠ: Na dan venčanja je uradila nešto šokantno
Erika Mozer, Foto: preentscreen/Youtube

Erika Mozer (23) je upoznala Rika Sajksa "na društvenim mrežama" i viđali su se godinu i po dana, prenosi Express.co.uk.

Zajedno su se pojavili u drugoj sezoni emisije "Brak milionera" 2021. godine, emisije o parovima gde je jedna osoba izuzetno bogata, a druga nije.

U intervjuu za emisiju "Dobro jutro Ameriko" pre nego što je serija počela da se emituje, objasnili su kako je napredovala njihova veza.

Erika je rekla: "Izašli smo na nekoliko sastanaka i od tada je išlo veoma brzo. Shvatila sam da ću da se udam za njega. "

Veridba Erike sa 70-godišnjim milionerom Rikom Sajksom bila je glavna vest, i čak su objavili svoju veridbu. Međutim, na sam dan venčanja, Erika je iznenada promenila mišljenje i odlučila da ipak ne želi da se uda. Mediji su bili uzbuđeni zbog ove veoma javne raskidačke vesti upravo na dan njenog venčanja. Na kraju je Erika odlučila da progovori o tom danu i otkrije razloge zašto je odustala od venčanja.

Erika
foto: preentscreen/Youtube

"Bila sam skoro udata za 70-godišnjeg muškarca na nacionalnoj televiziji, ali sam ga napustila na dan venčanja. Konačno sam došla sebi. Jednostavno smo bili previše različiti; ne bi uspelo", priznala je Erika na svom TikTok profilu. Video je brzo postao viralan na društvenoj mreži, a njeni pratioci su joj pružili ogromnu podršku.

Erika
foto: preentscreen/Youtube

"Iskreno, posle gledanja tog događaja, veliko poštovanje imam prema tebi. Većina žena u tvojoj situaciji bi verovatno izabrale novac", napisala je jedna osoba.

"Celim srcem sam navijala da ga napustiš. Divno je što si shvatila svoju vrednost", komentarisala je druga.

Erika
foto: preentscreen/Youtube

Dok su mnogi hvalili njenu odluku, bilo je i onih koji su žalili zbog raskida, jer je spomenuti milioner obožavao Eriku.

Erikina hrabra odluka da otkaže venčanje na nacionalnoj televiziji pokazala je njenu hrabrost i samosvest. To je bila odluka koja je zahtevala ogromnu snagu, i njeni pratioci su je divljenjem ispratili zbog toga što je stavila svoju sopstvenu sreću i autentičnost na prvo mesto, čak i ako je to značilo odustajanje od finansijske sigurnosti koja dolazi sa udajom za milionera.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs