ŠUŠKALO SE DA JE ŽENU VARAO GDE JE STIGAO, ONA GA ČEKALA U KUĆI S DECOM: Zataškao sve, pa je ostavio zbog MLADE LEPOTICE

Kao bomba odjeknula je vest da Goran Ivanišević vodi bitku sa bivšom ženim i ćerkom i to oko imovine, a pravdu je potražio na sudu.

Ljubav
Autor:
ŠUŠKALO SE DA JE ŽENU VARAO GDE JE STIGAO, ONA GA ČEKALA U KUĆI S DECOM: Zataškao sve, pa je ostavio zbog MLADE LEPOTICE
Ljubavni život Gorana Ivaniševića, Foto: Profimedia

Proslavljeni teniser Goran Ivanišević osim po sjajnim uspesima na terenu, poznat je i po veoma zanimljivom ljubavnom životu. Prvu suprugu je upoznao na filmski način, ali zbog nemirnog duha nije uspeo da održi bračnu idilu, te je sreću pronašao pored 10 godina mlađe. I taman kada su svi pomislili da je pronašao mirnu luku, osvanula je vest da je u sukobu sa bivšom suprugom i to oko imovine.

Goran Ivanišević
foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Profimedia

Zaveo je na fascinantan način

Goran je gledao seriju "Prijatelji", a u jednoj epizodi pojavljuje se zgodna manekenka Tatjana Dragović, odnosno njen lik na naslovnici časopisa "Cosmopolitan" 1998. Iako je nije poznavao, zaokupila mu je pažnju i došao je do njenog broja telefona preko prijatelja i pozvao na večeru. Na prvi pogled nije je očarao, ali su nastavili da se druže, a iz prijateljstva se, ipak, rodila ljubav.

Verio ju je već nakon godinu dana 1999. u Dubaiju. Dobili su 2004. ćerku, a potom 2007. i sina. Iako su slovili sa skladan par, brak ima je bio na ozbiljnom testu 2008 godine, kada se pojavila u medijima informacija da je Goran imao aferu sa voditeljskom Vanjom Halilović.

- Ja tu curu uopše ne poznajem. Tanja i ja se volimo i ja nisam čovek koji bi varao svoju ženu, zbog sebe i svoje porodice. Istina jeste da svaka veza ima problema, pa tako i naša, ali ne mora se odmah iz toga zaključiti da imam ljubavnicu. Zašto se ne piše o jačim ljudima i njihovim skandalima - govorio je Goran u početku. Kasnije je priznao neverstvo, te je jednog fotoreportera napao palicom za golf dok ga je pokušavao snimiti.

Isprva Tatjana nije želela da mu oprosti prevaru, ali su kasnije ljubavi dali drugu šansu i preselili se u Los Anđeles. Stali su na ludi kamen 2009. godine, ali njihva romansa je doživela, definitivno, kraj 2013. godine. Nakon razlaza bili su u korektnim odnosima i zajendo su brinuli o deci.

Veza sa najlepšom Hrvaticom

Pre braka sa Tatjanom, Goran je bio u vezo sa Danijelom Gračan, jedinom Hrvaticom koja je osvojila titulu najljepše na svetu 1989. godine. Vezu sa sportistom je započela malo posle dobijanja krune, i zbog njega se preselila tada u Monte Karlo.

Ljubav je bila kratkog daha, a Danijela je pronašla sreću pored fudbalera i trenera Nenada Gračana, sa kojim je dobila tri sina.

U poslednje vreme posvetila se obrazovanju, te je postala i profesorka na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Drugo venčanje u tajnosti

Sve je iznenadio kada se 2017. venčao se u tajnosti sa prelepom radio-voditeljkom Nives Čanović, koja mu je ubrzo podarila sina. Ovaj skladan brak sklopljen je četiri godine nakon što je prva žena Gorana Ivaniševića podnela papire za razvod braka.

Par je u vezi od 2016, a to se saznalo tek nakon što je Nives na Instagramu objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi

Goran je danas u srećnom braku sa deset godina mlađom Nives, sa druge strane, Tatjana sa 12 godina mlađim Vlahom Abrulićem ima ćerku Luce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs