Da li ste znali da iza pesme AKO SE ŠEVE ŠEVE stoji poznati ESTETSKI HIRURG: Saznajemo koji!

Lifestyle
Autor:
Da li ste znali da iza pesme AKO SE ŠEVE ŠEVE stoji poznati ESTETSKI HIRURG: Saznajemo koji!
Foto: Privatna Arhiva

Dimitrije Panfilov, hirurg po vokaciji, pesnik po emociji. Kad ne sastavlja tetive i arterije, obožava, piše i diše poeziju. Doktor Dimitrije Panfilov je postigao značajan uspeh u oblasti estetske i plastične hirurgije, a ljubav prema poeziji pokušaće da nam dočara kroz novi album u izdanju Magic records-a pod nazivom "Nebo iznad nas".

Dugogodišnje radno iskustvo u inostranstvu, trud i posvećenost dovelo je do toga da doktor drži predavanja iz estetske hirurgije na svim kontinentima, da dobija priznanja od strane vodećeg svetskog časopisa iz oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije i da otvori kliniku u Nemačkoj koja je kasnije proglašena za najbolju privatnu kliniku za estetsku hirurgiju u Nemačkoj. Takođe, njegova knjiga iz estetske hirurgije bila je priznata kao "najbolja na svetu" od strane Američkog udruženja za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, itd..

Dimitrije Panfilov
foto: Privatna Arhiva

Kasnije svo stečeno znanje preneo je u svoju kliniku u Novom Sadu gde kaže:

"Klinika Olymp je kao i knjiga koja će kao moje životno delo služiti mlađim generacijama da iz nje uče, imati sličnu misiju: da bude mesto gde će se mladi hirurzi praktično obučavati u estetskoj hirurgiji. To je i ideja postojanja IAAPS-a, Internacionalne akademije za estetsko-plastičnu hirurgiju, čiji sam predsednik i gostujući profesor."

Što se tiče poezije, njegovu devizu mu je došapnuo Brančilo Petrović: "Svet bez poezije bi se našao na dnu groba iz kojeg je mrtvac već davno pobegao." Dimitrije nam kaže "Čvrsto verujem da će veličanstveno pesničko nadahnuće spasiti svet, jer nema ništa plemenitije od lepe reči koja dotiče čovekovu dušu. Prijatelj i pesnik Mika Antić me je mamuznuo da napišem zbirku poezije „Ispovest cvrčka“ – u kojoj se i „ševe ševe“. Na kraju tog telefonskog razgovora Mika je Miti rekao: "Kad prođemo kroz crnu rupu, vidimo se u susednoj vasioni!"

Dimitrije Panfilov
foto: Privatna Arhiva

Magic Records vam predstavlja pesmu "Ako se ševe ševe" za koju je Dimitrije Panfilov napisao tekst, a koja je deo albuma “Nebo iznad nas” i možete ga poslušati na svim digitalnim platformama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs