KO JE MARIJA KOJA VAŽI ZA NAJZGODNIJU MAMU? Ima 3 sina, prvog rodila sa 18, udala se za MILIONERA i živi kao GROFICA

Marija Pogrebnjak Šantalova važi za jednu od najzgodnijih Ruskinja, a živi kao grofica.

Lifestyle
10:49h Autor:
KO JE MARIJA KOJA VAŽI ZA NAJZGODNIJU MAMU? Ima 3 sina, prvog rodila sa 18, udala se za MILIONERA i živi kao GROFICA
Ko je najzgodnija Ruskinja, Foto: Printscreen Instagram/ mariapoga_

Jedna od najlepših, ali i najuticajnijih ruskih lepotica na društvenim mrežama jeste Marija Pogrebnjak Šatalova, supruga tamošnjeg čuvenog fudbalera Pavela Pogrebnjaka. Početak njihove ljubavi bio je filmski, međutim, nedavno se pojavila vest da se bračni par razvodi.

Marija je rođena u Moskvi 17. novembra 1988. godine: mlađa je od Pavela pet godina. Budući supružnici su se upoznali u školi: devojčica je bila u sedmom razredu, budući fudbaler u desetom. Ljubavna priča se brzo razvijala, iako ona u početku uopšte nije želela da zna ništa o Pavelu.

"Stalno zvao pod raznim izgovorima i obično smo razgovarali po dva-tri sata. Razvili smo čvrsto prijateljstvo, podržavali jedni druge, sastajali se svaki dan u zajedničkom društvu. A onda je Pavelu ponuđeno da se preseli u Jaroslavlj da igra kao deo Šinjika. Kada mi je to ispričao, imao je osećaj da mu je zemlja nestala ispod nogu. Plakala sam i nisam mogla da razumem zašto plačem uzbuđeno. A onda je došla spoznaja da je ovo ljubav ", priseća se Marija.

Zbog sastanaka sa Pavelom, Marija je čak lagala roditelje: rekla im je da pohađa dodatnu nastavu u školi kako bi dobila naprednu diplomu, a sama je otišla u Jaroslavlj. Mama i tata su bili veoma iznenađeni maturom kada je njihova ćerka dobila redovan sertifikat.

Marija Pogrebnjak Šatalova
foto: Printscreen Instagram/ mariapoga_

Godine 2006. Marija je upisalau Moskovsku finansijsku akademiju, ali njene studije nisu uspele. Pogrebnjak je potpisao ugovor sa Tomskom, a devojka je otišla sa njim u Sibir. Tu su se i venčali. Da, venčali su se, ali nisu!

"Venčanje je bilo veoma skromno, naši roditelji nisu imali vremena da dolete, tako da je bila proslava samo za dvoje. U crkvu smo stigli, pili šampanjac iz plaastičnih šoljica ", prisetila se devojka.

Pogrebnjakova karijera je išla uzbrdo: već krajem 2006. potpisao je ugovor sa Zenitom. Ljubavnici su se preselili u Sankt Peterburg i dobili prvo dete.

"Ni na minut nisam razmišljala o abortusu. Tada sam imala jedva 18 godina. Nisam imala mnogo novca, moj muž takođe, Bila je velika ljubav. Hvala mojim roditeljima što su nas tada podržali!" – napisala je devojka na društvenim mrežama.

Inače, pravo venčanje je zvanično odigrano tek 2009. godine. Marija i Pavel sada imaju tri sina.

Podsetimo, ova dama je često na udaru kritika u Rusiji - zameraju joj ogroman broj estetskih zahvata koje je imala na licu, kao i premali broj kilograma - javno je priznala da ima svega 45 kilograma na visinu od 170 cm.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs