REKLA "BOOOŽE PETRA" PRE 15 GODINA I NASMEJALA CELU SRBIJU: Natalija je sada slatka tinejdžerka i niko je ne prepoznaje

Nataliju je slavu stekla zahvaljujući hipi frizuri i nezaboravnim replikama

Lifestyle
23:29h Autor:
REKLA "BOOOŽE PETRA" PRE 15 GODINA I NASMEJALA CELU SRBIJU: Natalija je sada slatka tinejdžerka i niko je ne prepoznaje
Natalija, Foto: preentscreen/Youtube

Ovaj tekst govori o Nataliji, devojčici koja je postala internet senzacija zbog smeha koji je izazvala svojom reakcijom na pitanje o šišanju kose. Ova priča ima nekoliko zanimljivih aspekata.

Sve je počelo sa nekoliko jednostavnih rečenica: "Da ošišaš kosu da budeš ćelava? Booože, Petra." Ove reči su izazvale smeh i usput nasmejale mnoge. Međutim, vreme je prošlo, a Petra, koja je tada bila mala devojčica, sada je izrasla u tinejdžerku. Promenila je svoju frizuru i postala potpuno druga osoba u odnosu na tu slatku devojčicu iz snimka.

Ono što je zanimljivo u vezi s ovom pričom jeste da je Natalija postala internet senzacija u vrlo kratkom vremenskom periodu, kako u regionu tako i šire. Njena neobična i iskrena reakcija na pitanje o šišanju kose postala je viralna, a reči "Bože Petra" postale su traženije od poznate rečenice "Bože pravde". Ova priča je postala poznata u svim delovima Srbije.

Natalija
foto: preentscreen/Facebook

Snimak koji je postao viralan datira iz 2009. godine, pre nego što je Natalija krenula u predškolsko. Od tada se puno toga promenilo. Natalija je sada tinejdžerka koja broji 16 godina i živi u Svilajncu.

Sigurno je da je odrasla i promenila se tokom tih godina, ali će uvek ostati upamćena po svojoj nezaboravnoj reakciji na pitanje o šišanju kose koja je nasmejala mnoge i postala deo internet folklore.

Slavu je stekla zrelim stavovima sa samo četiri godine, hipi frizure i neodoljivm replikama, koje su apslolutno svakog namsejale. Naime, "Bože, Petra" je postala uzrečica mladima, koju je koristio čak i Novak Đoković. A video dve male devojčice od četiri godine koje razgovaraju o frizerima, broji milione pregleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs