EVO KAKO IZGLEDA ŽIVOT NAJLJUBOMORNIJE ŽENE NA SVETU I NJENOG MUŽA: Imaju posebne rutine koje uključuju i detektor laži

Onemogućila mu je pristup eksplicitnim ženskim fotografijama tako što je je na njegov laptop postavila "roditeljsku zaštitu".

Lifestyle
Autor:
EVO KAKO IZGLEDA ŽIVOT NAJLJUBOMORNIJE ŽENE NA SVETU I NJENOG MUŽA: Imaju posebne rutine koje uključuju i detektor laži
Život najljubomornije žene na svetu i njenog supruga., Foto: printscreen/youtube/This Morning

Debi Vud je ponela titulu „najljubomornije žene na svetu“. Ona i njen muž imaju posebne životne rutine a ona tvrdi da ima svoje razloge za tako ponašanje.

Ona i njen muž, Stiv Vud, dospeli su na naslovne strane zbog svoje jedinstvene veze. Debi se uvek osećala nesigurno pa je zbog toga proveravala Stivove mejlove, bankovne račune i njegov mobilni telefon. Međutim, vremenom su stvari postajale sve gore.

Zabranila je svom suprugu da gleda druge žene u časopisima i na tv-u. Plašila se da će je muž ostaviti ukoliko to bude radio.

Ne želim da misli kako su zgodne. Ukoliko ste u vezi i srećni ste sa svojim partnerom, trebalo bi da imate oči samo za tu osobu sa kojom ste“, rekla je ona.

Najljubomornija žena
foto: Steve Meddle/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da bi se uverila da je Stiv poslušan, Debi je kupila detektor laži. U svoju odbranu imala je da kaže: „To je bio moj jedini način da sa sigurnošću saznam da li Stivove oči lutaju. Uopšteno govoreći, on je prilično iskren, ali nekoliko puta sam ga uhvatila kako laže o gledanju u druge žene."

Istina je da je svako od nas bar nekad u životu doživeo ljubomoru. Zapravo studije pokazuju da su muškarci i žene ljubomorni ali iz različitih razloga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs