ŠTA DANAS RADE BIVŠE DEVOJKE MILOŠA BIKOVIĆA? Jedna je odbijala da sa njim ima intimne odnose, jer se "čuvala za brak"

U njegovom naručju su se našle brojne lepotice a samo će mu jedna podariti dete, evo gde su danas njegove bivše ljubavi.

Celebrities
14:56h Autor:
ŠTA DANAS RADE BIVŠE DEVOJKE MILOŠA BIKOVIĆA? Jedna je odbijala da sa njim ima intimne odnose, jer se "čuvala za brak"
Šta danas rade Bikovićeve bivše ljubavi ?, Foto: Profimedia

Miloš Biković važi za jednog od naših najlepših glumaca a njegov privatni život je oduvek bio interesantan javnosti. Ljubio je mnoge poznate dame, a svima je zajedničko to da su prave lepotice.

Vest koja je odjeknula u medijima je da poznati zavodnik uskoro postaje otac, naime njegova devojka Ivana Malić je u poodmakloj trudnoći. Mesecima su ovo krili od javnosti ali kada su ih nedavno uslikali odlučili su da to podele i putem svojih Instagram profila.

Miloš Biković
foto: Printscreen/instagram

Otkrivamo gde su danas bivše devojke Miloša Bikovića

Anja Alač

Jedna od prvih ljubavi našeg glumca bila je koleginica Anja Alač. Ćerka proslavljene glumice Vesne Čipčić i Miloš zavoleli su se još na fakultetu, u vezi su bili pre gotovo 10 godina.

Nakon toga Anja je sreću pronašla pored glumca Radovana Vujovića ali e ta ljubav bila kratkog daha te se 2015. godina ponovo vratila Bikoviću u naručje. Uslikani su nekoliko puta zajedno ali nisu želeli da javno komentarišu svoju vezu.

Ona je danas u braku sa aritekrom i konceptualnim umetnikom Andrejem Josifovskim, poznatijim pod imenom Pijanista, sa kojim ima dvogodišnjeg sina Alekseja. Par se ove godine venčao u tajnosti.

Brankica Sebastijanović

Još jedna glumica koja je bila Bikovićeva ljubav jeste Brankica Sebastijanović. kada su uplovili u vezu on je bi na početku karijere a ona student. Bili su partneri u filmu i seriji „Samac u braku“.

Njihova ljubav trajala je oko četiri godine, a pažnju javnosti su posebno privlačili zbog odluke da se „čuvaju za brak„. O svojoj odluci su i sami govorili u medijima.

Nakon raskida, glumica poznata po ulozi u seriji „Zona Zamfirova“, „Sinđelići“ i „Urgentni centar“ se retko pojavljivala u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Prema pisanju medija, nakon Bikovića bila u romansi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije „Avala“, koji ju je pre izvesnog vremena verio, a da li su i dalje zajedno ili ne, nije poznato.

Saša Lus

Sa ruskom glumicom Sašom Lus Miloš se upoznao na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog izdanja“Vogue“. Bili su zajedno nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

U medijima su se pojavile njene fotografije sa drugim muškarcem a Miloš je džentlmenski stao u odbranu i objasnio da su oni raskinuli pre sporne fotografije i time demantovao glasine da je preljubnica.

Krasila je naslovne strane najprestižnijih svetskih magazina i nosila modele poznatih kreatora, a ubrzo nakon raskida sa glumcem, oprobala se i kao glumica. Glumila je u ruskom akcionom trileru „Anna“ 2019. godine, američkom filmu „Shattered“ 2022. i ove godine u filmu „Sheroes“.

Aglaja Tarasova

Još jedna Ruskinja koja je pala na šarm Bikovića je prelepa glumica Aglaja Tarasova. Bila mu je partnerka na filmskom platnu u filmu „Led“ a u vezi su bili u periodu od 2016, pa sve do aprila 2018. godine.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Aglaja se druži i sa našom glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima i u Rusiji.

Interesantan podatak je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Arina Vološina

Zabavljao se i sa plesačicom Arinom Vološinom iz Ukrajine. Prvi put su snimljeni na večeri magazina „InStyle“ u Rusiji gde je glumac išao na poziv režisera Nikite Mihalkova, kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala.

Podigla je javnost na noge kada je iznela niz optužbi na račun Bikovića da se ponašao veoma grubo u vezi. Tada je istakla da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Barbara Tatalović

Barbarina veza s Milošem iznova je bila u centru pažnje nakon što je Ruskinja Arina Volšina pre dve godine ispričala kako za godinu dana sa Bikovićem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, ali džaba. Barbara ju je podržala, izjavivši da je Biković bio manipulativan u vezi.Glumac nikad nije komentarisao ove navode.

Barbara Tatalović nazivaju najlepšom Valjevkom i jednom od naši najlepših manekenki. Zapravo je rođena u Holandiji, ali je detinjstvo provela u Valjevu, gde je završila turizam u ekonomskoj školi, a onda se vrlo brzo probila u svetu mode. Nakon Miloša ona je sreću našla pored sportiste Igora Davidovića, što u početku nije želela da otkriva javnosti,prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs