KO JE UBIO SARU? Olga je jedva prepoznala telo svoje ćerke u mrtvačnici, a onda je policija iznela STRAŠNE SUMNJE

Tri osobe su uhapšene jer su optužene da su ubili desetogodišnju devojčicu Saru Šarif, čije telo je pronađeno u porodičnoj kući

Lifestyle
Autor:
KO JE UBIO SARU? Olga je jedva prepoznala telo svoje ćerke u mrtvačnici, a onda je policija iznela STRAŠNE SUMNJE
Sara Šarif, Foto: Printscreen/youtube/bbc

Mesec dana ubistvo Sare Šarif je tema broj jedan britanskih medija.

Sve je počelo onog dana kada je Urfan Šarif, 41-godišnji pakistanac pozvao hitnu pomoć tvrdeći da je njegova ćerka mrtva u kući. Doktori su samo mogli da ustanove smrt deteta, koje je u mrtvačnicu preveženo sa podlivima na licu i telu.

Njena majka kaže da je jedva prepoznala svoju ćerku, obučenu u pidžamu Miki Maus, kada je došla u mrtvačnicu na prepoznavanje.

Šta se desilo Sari?

Patolog je rekao da je Sara imala povrede na telu koje su ukazivale da je dug period povređivana što je na kraju uslovilo smrt deteta.

Sara je ćerka Urfana Šarifa i Olge Šarif koja je poreklom iz Poljske. Olga je upoznala Urfana u Velikoj Britaniji dok su zajedno radili u jednom lokalu brze hrane. Par se venčao i dobio dvoje dece, ali nakon nekoliko godina, brak se raspao.

Sud je decu dodelio ocu, koji se odmah ponovo oženio pakistankom sa kojom je dobio još dece, a Olga je svoju decu viđala samo povremeno. Međutim, poslednjih godina Ufran je branio da viđa decu.

Sara je išla u lokalnu školu i htela je da se bavi manekenstvom. Njeni učitelji kažu da je to bila devojčica sa najlepšim osmehom.

Međutim, šuška se da joj otac nije hteo da ona ide tim putem, pa ju je povukao iz škole na "kućno obrazovanje". Pre nego što je ispisana iz škole, Sara je viđena sa povredama lica, ali i obučena u burku.

Policija je od početka sumnjala da je Saru ubio neko iz kuće, a odmah nakon njene smrti otac, maćeha i stric su se dali u bekstvo. Njih troje su uhapšeni juče, nakon višednevnog traganja i apela porodice da se predaju.

Otac Urfana Šarifa je za BBC izjavio da je to bio "nesrećan slučaj, te da se njegov sin plaši i ne može racionalno da razmišlja i zato je bio u bekstvu u Pakistanu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs