ŽENA KUPILA TORBU U SECOND HAND-U ZA MANJE OD 800 DINARA: U njoj našla poruku koja ŠOKIRA i otkrila NEVEROVATNU ISTINU

Žena u polovnoj torbici pronašla poruku i otkrila neverovatnu istinu, ni u snu nije sanjala da je moguće ovako nešto da se dogodi!

Lifestyle
19:43h Autor:
ŽENA KUPILA TORBU U SECOND HAND-U ZA MANJE OD 800 DINARA: U njoj našla poruku koja ŠOKIRA i otkrila NEVEROVATNU ISTINU
Žena u polovnoj torbici pronašla poruku i otkrila neverovatnu istinu, Foto: Printscreen TikTok - marthainfused

Dame vrlo često znaju da potražen neki komad odeće u radnjama polovne garderobe, gde se pomu naći, čak, i dizajnerski primerci po veoma niskim cenama. Međutim, kada je Silverman kupovala "Coach" torbu u jednoj takvoj prodavnici u svom rodnom gradu u Filadelfiji, nije ni slutila šta će u njoj pronaći. Platila ju je 6,99 dolara (oko 800 dinara), a ono što je pronašla na dnu je ostavilo bez teksta!

Torbica, Marta
foto: Printscreen TikTok - marthainfused

Krenula je da je čisti jer je bila prljava i sa ostacima šminke, isprevrtala ju je sa svih strana, uključujući i dno, i šokirala se kada je u njemu pronašla kovertu s pismom i novčanicama ukupne vrednosti 300 dolara.

- Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra - a zatim je uprerila kameru u unutrašnjost torbice. Inače, video ima skoro 4.000.000 pregleda i preko 2.600.000 lajkova na TikToku.

Torbica, Marta
foto: Printscreen TikTok - marthainfused

- Pogledajte unutra, sva je prljava i masna, ali sam mislila da mogu da je očistim - rekla je, a kada je stigla kući, počela je sa čišćenjem i tada je otvorila preklop na dnu torbice da bi i odatle skinula prljavštinu.

Tada je doživela pronašla nešto šokantno.

- Našla sam kovertu sa novcem - rekla je i pokazala mesto gde je pronašla.

Torbica, Marta
foto: Printscreen TikTok - marthainfused

Na koverti je bilo i nekoliko napisanih rečenica koje je Linora pročitala.

- Imam troje dece, a oni će dati moje stvari Gudvilu (dobrovorna organizacija) kada umrem, pa ja sada stavljam njihovo nasledstvo u moje omiljene stvari.

Nastavila je da čita, ali je priča dobila neverovatan preokret.

- Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina, i to od devojke moga muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu - pročitala je Silverman i nastavila.

- Mora da je otišla u brzini jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je to od njegove devojke.

Torbica, Marta
foto: Printscreen TikTok - marthainfused

Poslednja rečenica je neka vrsta oproštaja i uputstva šta uraditi sa novcem.

- Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta - završila je čitanje poruke.

Torbica, Marta
foto: Printscreen TikTok - marthainfused

Tada je otvorila kovbertu i videla unutra 300 dolara (oko 35.000 dinara) i oduševila se. Njeni pratioci su joj savetovali da se raspita i uđe u trag Marti, što je ona i uradila i došla je do zanimljivog otkrića:

Marta je poznata u tom kraju i često dolazi da donira stvari, a čak je i našla radnicu Britani u jednoj od njih koja je tvrdila da je srela Martu nekoliko puta. Silverman je pokupovala stvari koje je Marta donirala i u svakoj je našla nešto novca i poruke slične onoj koju je ona pronašla.

Do kraja nije poznato koliko je stvari Marta donirala, ali je Linora rekla svojim pratiocima da planira da nastavi potragu za Martom i da se nada je živa i zdrava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs