IZGRADILA JE KARIJERU "GNJEČEĆI" LJUDE: Visoka je 2 metra a teška 100 kilograma i na osnovu toga zarađuje mnogo novca

Amazonka bujnog poprsja ima nesvakidašnji posao kojim izdržava celu porodicu.

Lifestyle
Autor:
IZGRADILA JE KARIJERU "GNJEČEĆI" LJUDE: Visoka je 2 metra a teška 100 kilograma i na osnovu toga zarađuje mnogo novca
Žena zarađuje novac "gnječeći" muškarce., Foto: printscreen/facebook/Amazon Cinthia

Brazilski model Ana Lucija Barbosa visoka je dva metra i teška 100 kilograma. Ova amazonka je upravo svoj specifičan izgled iskoristila kako bi izgradila karijeru. I to na krajnje neobičan način.

Barbosa, čije je umetničko ime „Amazonka Sintija”, kako kaže, zarađuje velike svote novca gnječeći muškarce, ali i žene.

- Jednom mi je mušakarac platio da sednem na njega. Polomila sam mu rebra, ali mi i pored toga platio 300 dolara koliko svoje usluge naplaćujem po satu – ističe Sintija.

Prema njenim rečima, ona ne povlači granice kada je u pitanju „klijent”. Bilo da je u pitanju gnječenje, sedenje na njemu, rvanje ili maženje.

- Zahvaljujući svom posebnom amazonskom izgledu, uspela sam da napravim karijeru i sada mogu da izdržavam celu svoju porodicu – objašnjava Sintija

Amazonka Sintija zarađuje preko deset hiljada dolara nedeljno i putuje svuda po svetu kako bi sedela na muškarcima i gnječila ih. Ali, kako kaže, u svoje aktivnosti nikada nije uključivala seksualne aktivnosti.

- Većina nuškaraca koje privlačim jednostavno želi da se mazi na ovakav način. A za takve usluge mi daju dosta novca – kaže ona, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs