IZGLEDA KAO BOMBA, A RAZVELA SE IZNENADA POSLE 2 DECENIJE: Žena od 55 godina ima POSEBNO PRAVILO za izlazak s momcima

Ninet Longsvor, žena koja ima 55 godina i izgleda neverovatno dobro, nikada ne krši sledeće pravilo, a zbog toga su mnogi muškarci razočarani.

Lifestyle
Autor:
IZGLEDA KAO BOMBA, A RAZVELA SE IZNENADA POSLE 2 DECENIJE: Žena od 55 godina ima POSEBNO PRAVILO za izlazak s momcima
Žena od 55 godina ima posebno pravilo za izlasak sa muškarcem, Foto: Printscreen Instagram / ms_ninette

Ninet Longsvort, izdržljiva i odlučna žena, poznata je kao odana majka troje dece svojim najmilijima. Svet joj se srušio još 2018. kada se njen brak neočekivano raspao samo dan nakon što je proslavila sa mužem 24. godišnjicu.

Postala sam samac. Upravo smo proslavili 24. godišnjicu braka, ali dan kasnije sve se završilo. Upoznali smo se u srednjoj školi i počeli da izlazimo kada sam imala samo 19 godina. Bila je to vožnja rolerkosterom, usponi i padovi i mnoga iskušenja koja su išla uz to što smo bili mladi roditelji - objašnjava Ninet, koja u 55. godini izgleda mnogo bolje od brojnih mlađih devojaka.

Da bi pomogla da se izbori sa slomljenim srcem, okrenula se fitnesu kao terapiji. Zakoračila je u svet dizanja tegova po prvi put. Posvećenost i disciplina postali su njene vodeće snage.

Ona vežba impresivnih pet do šest puta nedeljno. Sa svojom zadivljujućom veštinom može bez napora da podigne velike težine, prkoseći svim očekivanjima, te je oborila i nekoliko rekorda u Kanadi.

- Sada sam takmičarski dizač snage i držim kanadske rekorde u svom uzrastu i težinskoj kategoriji - rekla je.

Iako je posle dugogodišnjeg braka opet sama, ne gubi veru u pravu ljubav.

- Tražim tu pravu ljubav, nešto poput one koja je prikazana u filmu "Beležnica". Verujem u sudbinu, i ko god da bude, naći će me. Čekaću onog ko zaista zaslužuje moju posvećenost.U međuvremenu, ja živim svoj najbolji život. Slobodan sam da radim šta hoću. Vodim računa o sebi, fizički, emocionalno i duhovno, i uključujem smeh svaki dan - kaže zgodna Ninet.

Ima strogo pravilo za izlaske sa udvaračima koje nikada ne bi prekršila.

- Samo neko veoma poseban to zaslužuje. Veze shvatam vrlo ozbiljno, tako da ne izlazim sa bilo kim. Nikada ne bih izlazila ni sa kim upola mlađim od mene, što bi bilo oko 27 godine. Moje pravilo je da niko ne bude mlađi od mog sina, koji će ove godine napuniti 35 godina.

Posvećenost Ninet pronalaženju prave i trajne ljubavi je nepokolebljiva, a prava osoba će nesumnjivo doći u pravom momentu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs