MORBIDNI TREND TRESE SRBIJU: Devojke su potpuno poludele za proslavom rođendana koji LIČI NA SAHRANU - JEZIVO

Sve je počelo od influenserke koja je imala "ideju" da "oplakuje svoje dvadesete", pa je svoj trideseti rođendan organizovala u stilu sahrane

Lifestyle
Autor:
MORBIDNI TREND TRESE SRBIJU: Devojke su potpuno poludele za proslavom rođendana koji LIČI NA SAHRANU - JEZIVO
Foto: Printscreen/Instagram

Proslava rođendana danas se organizuje u velikom stilu. Dok mnogi iznajmljuju bazene, imanja, vikendice i splavove kako bi obeležili rođendan svojoj deci, mlade influenserke se hvale "oplakivanjem" godina koje su prošle.

Sve je počelo do Džesike Luks koja je objasnila se radi o "žaljenju dvadesetih godina" pre nego što napuni 30. Veliku popularnost stekla je upravo zbog vloga u kom je prikazala kako izgleda detaljna procedura ove organizacije.

Džesikini gosti morali su da dođu u crnoj odeći, dok se ona, kao "slavljenica" pojavila u mini haljini zlatne boje. U snimku, koji su mnogi nazvali "dramatičnim", Džesika je napisala: "Epizoda: Oplakivanje mojih 20-ih". Umesto balona veselih boja, influenserka se opredelila za crne, na kojima je pisalo "Počivajte u miru, Džesikine dvadesete", a isti natpis stajao je i na slavljeničkoj torti.

Kako bi sve izgledalo uverljivije, drugarice su se pretvarale da plaču, a njena ideja naišla je na podeljena mišljenja. Dok su neki smatrali da je ovakav vid proslave "morbidan", drugi su pisali da je ideja sjajna i da je treba usvojiti.

Tematski rođendani nisu novitet u svetu, ali ni kod nas. Brojne naše influenserke počele su i same da praktikuju ovaj trend.

(Kurir)

Džesika Luks
foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs