NEDAVNO JE PROSLAVILA 100. ROĐENDAN I OTKRILA JE TAJNU ZA DUGOVEČNOST: Nije u pitanju hrana, ključ je u jednoj stvari

Žena koja je nedavno napunila 100 godina otkrila je tajnu svoje dugovečnosti.

Lifestyle
Autor:
NEDAVNO JE PROSLAVILA 100. ROĐENDAN I OTKRILA JE TAJNU ZA DUGOVEČNOST: Nije u pitanju hrana, ključ je u jednoj stvari
Žena koja je napunila 100 godina otkrila tajnu za dugovečnost, Foto: Deeswater Grange Care Home / SWNS / SWNS / Profimedia

Čini se da ljudi oduvek tragaju za formulom dugovečnosti, koja će im omogućiti da dočekaju duboku starost bez većih poteškoća.

Životni saveti Rusa koji je doživeo 104 godine, mogu mnogima da posluže u želji da i pod stare dane ostanu vitalni i zdravi, a sada van donosimo priču žene koja je nedavno proslavila 100. rođendan.

Oliv Vesterman iz Velike Britanije, provela je veći deo svog života putujući svetom pored svog pokojnog supruga Sema, koji je bio pisac. Par nije imao dece i ceo život su putovali želeći da obiđu ceo svet.

Oliv je svoj stoti rođendan proslavila u staračkom domu i otkrila je tajnu svoje dugovečnosti.

Oliv je svoj rođendan proslavila u staračkom domu
Oliv je svoj rođendan proslavila u staračkom domu foto: Deeswater Grange Care Home / SWNS / SWNS / Profimedia

- Izbegavanje razgovora sa čudnim, nepoznatim muškarcima sigurno je jedan od razloga moje dugovečnosti. Osim toga, trudila sam se da budem srećna i jednostavno da živim. Tokom godina sam provela dosta vremena radeći sa decom, a ovo će vam sigurno pomoći da ostanete mladi u srcu! Zapravo ne mogu da verujem da sada imam 100 godina, ali osećam se neverovatno - rekla je baka Oliv za "Daily mail" kojoj su stoti rođendan čestitali kralj Čarls i Kamila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs