OVIH 5 STVARI UNIŠTAVA ŽENU POSLE 40e: Ništa nije kasno, ako na vreme shvatite 1 stvar

Žena je dovoljno jaka da se izbori za svoju sreću, za sebe. Jedino što prvo treba da otkrije odakle vreba "neprijatelj"

Lifestyle
Autor:
OVIH 5 STVARI UNIŠTAVA ŽENU POSLE 40e: Ništa nije kasno, ako na vreme shvatite 1 stvar
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Žena cveta kada je voljena, a da bi bila voljena ne moraš da budeš stalno dostupna, da stalno ugađaš drugima, radiš stvari za njih... Godine su te koje najmanje utiču na izgled žene, dok najviše uticaja ima duševni mir.

Nakon 45 godine žena dobija više slobode od na primer vremena koje je imala u tridesetim. Dok gazi petu deceniju njena deca su već porasla, a ona zna šta hoće, a još više šta neće.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

Ali stalno se pitamo, šta je to što uništava ženu i prema naučnicima to je ovo:

  1. Česta promena seksualnih partnera. Žena u bilo kom dobu treba da ima oslonac, a najbolje je kada je to dugogodišnji partner kome veruje.
  2. Žaljenje zbog prošlih veza, brakova. Ne treba žaliti za prosutim mlekom. U najmanju ruku iz tih brakova je izašlo nešto dobro - deca, iskustvo, uspomene...
  3. Nezadovoljstvo životom, kukanje nebriga za zdravlje i izgled, život po principu „svaka sreća nosi neku nesreću“. Svet ne možete učiniti boljim mestom, ali zato sebi možete da stvorite raj, malo parče mira u kojem ćete uživati.... Nema mesta kukanju, nema mesta nemiru...
  4. Prevelika očekivanja. Ovo je potpuno beskorisno: ni od života, ni od rodbine, ni od partnera, ni od dece, ni od roditelja ne treba očekivati ništa. Sve što radite - stvorite sami!
  5. Rečenica "prekasno je za to"! Ako vas nešto čini srećnom, nikad nije kasno za to! Krenite u potragu za svojom srećom, izborite se za sebe.

    Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs