JELA JE 10.000 KALORIJA DNEVNO I OD SRAMOTE NIJE IZLAZILA IZ KUĆE: Za godinu dana je smršala 40 kg i izgleda NEVEROVATNO

Kaomi je godinama imala problem sa viškom kilograma, a onda je rešila da stvar uzme u svoje ruke i za godinu dana je smršala 40 kilograma.

Lifestyle
12:40h Autor:
JELA JE 10.000 KALORIJA DNEVNO I OD SRAMOTE NIJE IZLAZILA IZ KUĆE: Za godinu dana je smršala 40 kg i izgleda NEVEROVATNO
Kako je devojka za godinu dana smršala 40 kg, Foto: amPressVid/@idkacidvibess / MEG / The Mega Agency / Profimedia

Već smo pisali o ženi koja je uspela da smrša 190 kilograma, a sada je jedna mama rešila da podeli svoju priču.

Kaomi Vajt (26) godinama je vodila nezdrav život ne razmišljajući o tome kako prekomerna težina utiče na nju, kako fizički, tako i psihički.

Svoj put mršavljenja je započela nakon što se razbolela i potpuno iscrpela zbog svojih nepromišljenih odluka. Stalno je gubila dah dok se igrala sa 4-godišnjim sinom i nije mogla u potpunosti da mu se posveti.

Kaomi je rešila da drastično promeni svoj izgled
Kaomi je rešila da drastično promeni svoj izgled foto: JamPressVid/@idkacidvibess / MEG / The Mega Agency / Profimedia

Tada je rešila da stavi tačku na svoj dotadašnji način života i uspela je da smrša neverovatnih 40 kilograma, piše The Sun.

“Sin mi je bio najveća motivacija. Želela sam da imam snage i energije da se igram napolju sa njim, da plivam i trčim okolo, a da ne ostanem bez daha ili da se stidim svoh izgleda", započela je svoju ispovest Kaomi.

Ona je potom na TikToku pokazala kako je izgledala pre, a kako posle. Takođe je navela da je svoju priču podelila kako bi drugima bila motiv da urade nešto za sebe i promene navike koje im štete.

Kako kaže, bila je sasvim svesna svoje kilaže i želela je bolji i lepši život i za sebe i za dete.

U to vreme sam bila psihički jako loše, nisam izlazila iz kuće jer me je bilo sramota kako izgledam. Društveni život nisam imala jer nisam izlazila. Čak sam morala da plaćam taksi gde god da krenem jer nisam imala snage da hodam duže, a u javni prevoz nisam želela da uđem zbog sramote", otkrila je Kaomi.

Kaomi je operisala želudac i potpuno promenila ishranu
Kaomi je operisala želudac i potpuno promenila ishranu foto: JamPressVid/@idkacidvibess / MEG / The Mega Agency / Profimedia

„Osećala sam se bezvredno, odvratno i iskreno mrzela svaki deo sebe", dodala je.

Jela je oko 10.000 kalorija dnevno i imala 132 kilograma.

U TikTok video snimku, mama je rekla da se godinama borila sa poremećajem u ishrani i problemima sa izgledom, nakon što je bezuspešno pokušavala razne načine da skine kilograme.

"Osećala sam se bespomoćno i usamljeno i nisam znala šta da radim", napisala je.

Takođe joj je dijagnostikovana apneja, što je dovodilo do toga da noći provodi bez pravilnog sna, a sve to je dodatno uticalo na njenu ishranu, nivo energije i mentalno blagostanje.

„Znalo je da bude zaista strašno, plašila sam se da zaspim noću jer sam mislila da ću umreti u snu. Budila sam se boreći se za vazduh, jer nisam mogla pravilno da dišem", iskrena je Kaomi.

Kaomi je doživela neverovatnnu transformaciju
Kaomi je doživela neverovatnnu transformaciju foto: JamPressVid/@idkacidvibess / MEG / The Mega Agency / Profimedia

U septembru 2022. je odlučila da se zaputi u Tursku na operaciju smanjenja želuca. Nakon toga potpuno je promenila svoju ishranu, jedući 80 grama proteina dnevno, a povećala je unos vode i ishranu bazirala na voću i povrću.

Svoje iskustvo podelila je sa pratiocima
Svoje iskustvo podelila je sa pratiocima foto: JamPressVid/@idkacidvibess / MEG / The Mega Agency / Profimedia

Nezdrave namirnice je zamenila, jajima, ribom i salatama, a ugljene hidrate je svela na minimum.

Što se tiče užine, jela je mladi sir, nemasnu šunku…

Povremeno dozvolim sebi da prekršim pravila jer ovo nije dijeta, ovo je režim ishrane za ceo život. Takođe, pijem multivitamine svaki dan i uzimam biotin i kolagen suplemente da bih popravila stanje kože, koja je ostala da mi visi nakon operacije", objasnila je.

@idkacidvibess Im proud of myself, for allowing myself to become healthier both physically and mentally #mentalhealth #mentalhealthawareness ♬ little miss sunshine - Edward Nashton

Do juna ove godine ona je skinula 44 kilograma i sada ima 88. Želja joj je da se spusti do 60 kg.

Osećam se kao da sam ponovo dobila svoj život i sada imam mogućnost da uživam u životu sa svojim sinom, prijateljima i porodicom", zaključila je Kaomi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs