STESALA JE STRUK DO BESVESTI, A NOGE NIKAKO NIJE MOGLA: Ima najveću zadnjicu i najšire kukove, svaki dan trpi bolove

Kako je žena sa najvećom zadnjicom stesala struk, a noge nije mogla nikako, mnogi se pitaju.

Lifestyle
Autor:
STESALA JE STRUK DO BESVESTI, A NOGE NIKAKO NIJE MOGLA: Ima najveću zadnjicu i najšire kukove, svaki dan trpi bolove
Kako je žena sa najvećom zadnjicom stesala struk, Foto: Printscreen Instagram/ graciebonr

Grejsi Bon je 25-godišnji model na čuvenoj platformi za odrasle. Stekla je ogromnu popularnost na društvenim mrežama, aposebno među muškarcima zbog provokativnih fotografija koja postavlja. Ono što najviše privlai pažnju javnosti jesu njene velike obline.

Pojedini smatraju da ima najveću prirodnu zadnjicu na svetu, ali to je teško izmeriti. Takođe, veruje se da ima najdeblje noge na svetu i najšire kukove. Sada izgleda veoma zavodljivo i trudi se da linuju dovede do savršenstva.

Nekada je bila gojazna, nosila je naočare i protezu, a onda se upustila u proces mršavljenja. Objasnila je da nije mogla da hoda zbog bolova u kolenima. "Slika levo - 21 godina, slika desno - 25 godina", napisala je u opisu.

"Volela sam svoje staro telo. I dalje mi mnogi kažu: 'Ali da si ga volela, ostala bi takva i ne bi se menjala'. Morala sam da se pobrinem za svoje zdravlje, odlučila sam da spasim svoj život. Zamislite da imate 21 godinu i prejake bolove u kolenima. Nisam mogla ni da dišem, ni da hodam. Uvek uradite ono što je najbolje za vas", rekla je Grejsi i dodala:

"To što ste mršavi, ne znači da ste zdravi. To što ste u formi, ne znači da ste superiorniji. Svi imamo svoje vreme, procese i niko ne zna u kakvom je mentalnom ili zdravstvenom stanju osoba sa viškom kilograma. Dakle, ako vidite da neko prolazi kroz težak period zbog svoje kilaže, volite ga jako i shvatite da ne znate kroz šta prolazi. Možda im je ljubav najviše potrebna", napisala je Grejsi u objavi.

Mnogi se pitaju kako je Grejsi uspela toliko da steše struk, a noge nikako nije mogla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs