IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU KOJE I DALJE RASTU SVAKOG DANA: Vodi neobičan život, a šokiraće vas način na koji ih UVEĆAVA

Amerikanka sa najvećim grudima na svetu suočava sa sa velikim problemima, ali ističe da je ponosna na svoj izgled.

Lifestyle
15:44h Autor:
IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU KOJE I DALJE RASTU SVAKOG DANA: Vodi neobičan život, a šokiraće vas način na koji ih UVEĆAVA
Kako izgleda Amerikanka sa najvećim grudima na svetu?, Foto: Printscreen Instagram / chelsea_charms_

Amerikanka Čelsea Čarms (47) je zvanično žena sa najvećim grudima na svetu i zbog toga vodi vrlo neobičan život! Iako je duži vremenski period izbegavala da se pojavljuje u javnosti, vratila se na "velika vrata" izuzetno provokativnim objavama na društvenim mrežama, te je dospela brzinom svetlosti u centar interesovanja! Na svom Instagram nalogu je napisala: „Jedini službeni profil najvećih grudi na svetu“.

Objavila je niz fotografija na kojima su u prvom planu enormno velike grudi koje je jedva upela da obuzda, a činilo se da će garderoba svakog trena da otkrije previše.

Potom su usledila razna udvaranja muškaraca, mnogi su joj tražili broj telefona, a neki su otišli i korak dalje, te je joj ponudili izlazak.

Poslednje javno oglašavanje bilo je 2011 godine. Tada je bila gost na britanskoj televiziji u emisiji This Morning , a zanimljiv razgovor su sa njom vodili Filip Šofild i Holi Vilojbi. U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX.

Kako su joj grudi postale tako velike, a nema silikone?

Amerikanka je svoje grudi uvećala zahvatom koji je u međuvremenu postao ilegalan. Budući da je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica, taj materijal iritira sluznicu grudi i stvara serum koji ih povećava. Iznenađujuće je da taj proces može trajati beskonačno dugo.

Čarms je još pre više od deset godina otkrila da joj svakoga meseca narastu 2,5 centimetara. Svojim grudima tepa nadimcima ‘Itsy and Bitsy’, i ponosno naglašava da su joj baš one omogućile lagodan život, dok je još radila kao egzotična plesačica.

Problemi u svakodnevnom životu

Sa druge strane, iako nigde ne prođe nezapaženo i suočava se sa upečatljivim pogledima na svakom koraku, ističe da ima porblema u obavljanju osnovnih životnih potreba. Na primer, stalno mora da spavala na leđima, dok je ležanje na stomaku za nju nemoguća misija.

Takođe, ima poteškoća sa jelom, a u toalet u avionu gotovo da ne može da stane. Svakodnevno mora da radi određene vežbe, kako bi jačala leđa koja trpe veliku težinu. Ipak, podvlači da se nikako ne stidi svog izgleda, već smatra da je čista umetnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs