"DANAS SVI PLAČEMO ZA DECOM KOJU SMO IZGUBILI NAŠOM KRIVICOM": Čuveni pevač uputio potresnu poruku Srbiji nakon masakra

Nikola Rokvić izneo je svoje mišljenje o pucnjavi na Vračaru i uputio potresnu poruku celom društvu.

Lifestyle
Autor:
"DANAS SVI PLAČEMO ZA DECOM KOJU SMO IZGUBILI NAŠOM KRIVICOM": Čuveni pevač uputio potresnu poruku Srbiji nakon masakra
Nikola Rokvić o pucnjavi na Vračaru, Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Jeziva tragedija koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru zavila je Srbiju u crno. Naime, tinejdžer (14) usmrtio je 8 učenika, 7 devojčica i jednog dečaka, kao i radnika obezbeđenja, a šest učenika i učenica, kao i nastavnicu teško je ranio.

I dok tragamo za odgovorom na pitanje šta je nateralo dete počini krvavi pir, mnogi psiholozi su pokušali da daju adekvatan odgovor, a javnost je iznela svoje mišljenje i sud.

Dok čitamo jezive komentare na društvenim mrežama, ne možemo, a da se ne zapitamo da li kao društvo tonemo sve dublje i kako da se izvučemo iz ponora. Mnoge javne ličnosti oglasile su se povodom nezapamćene tragedije koja je Srbiju zavila u crnu, a među njima je i Nikola Rokvić.

Vračar, Ubistvo
foto: Printscreen Instagram/ nikolarokvic

- Ko su idoli današnje dece, koga oponašaju i šta smo dozvolili da nam deca slušaju, gledaju i prate? – napisao je Nikola, pa dodao.

Vračar, Ubistvo
foto: Printscreen Instagram/ nikolarokvic

- Srozali smo učitelje, nastavnike, profesore… Uvezli smo “dečoka prava i slobode” i tako uništili čast i integritet ljudi koji su nekada oblikovali deci i pored kućnog vaspitanja bili najveća karika u podizanju dobrih ljudi! Sada nam deca vređaju, maltretiraju i tragično ubijaju. – napisao je Roković i zaključio:

"DANAS SVI PLAČEMO ZA DECOM KOJU SMO IZGUBILI… NAŠOM KRIVICOM JER NISMO BRANILI…"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs