VRLO PRAKTIČNO!

UZ OVO SREDSTVO ZABORAVIĆETE ŠTA TO BEŠE BRISANJE PRAŠINE: Pravi se od jeftinih sastojaka, a rezultati traju 30 dana

Zaboravite na brisanje prašine, donosimo vam recept za domaće sredstvo za čišćenje kuće koje žene obožavaju!

Lifestyle
14:49h Autor:
UZ OVO SREDSTVO ZABORAVIĆETE ŠTA TO BEŠE BRISANJE PRAŠINE: Pravi se od jeftinih sastojaka, a rezultati traju 30 dana
Kako napraviti sredstvo uz koje ćete zaboraviti brisanje prašine?, Foto: Shutterstock

Svaka dama gotovo uvek navodi da joj je birsanje prašine jedan od najdosadnijih i najnapornijih kućnih poslova. Sa druge strane je neizbežan, jer koliko god redovno da sređujete porostorije u vašem domu, brzo se opet pojavi. Međutim, iskusne domaćice imaju jedan trik koji im štedi dragoceno vreme!

Karolina Mekuli iz Perta, koju prate na TikToku skoro 3 miliona ljudi, otkrila je kako joj polazi za rukom da obriše prašinu i bude mirna, čak, mesec dana! Doslovno ne uzima krpu u ruke češće od toga.

Prašina, Brisanje prašine
foto: Shutterstock

U čemu je njena tajna?

Naime, ova dama je otkrila recept za tečnost koja se pravi od nekoliko jeftinih sastoijaka koje već imate u svojoj kuhinji.

- U flašu sa raspršivačem sipajte dve šolje vode, 1/4 šolje običnog alkoholnog sirćeta, jednu kašičicu maslinovog ulja i tri kapi deterdženta za sudove - ističe Karolina i dodajte da možete dodati i nekoliko kapi eteričnog ulja, pa će vam dom i prelepo mirisati.

Naglašava da flašu dobro promućkate, kako bi se svi sastojci sjedinili. Potom isprskajte krpu od mikrofibera dobijenim sredstvom za čišćenje i uobičajno obrišite prašinu.

Javljajte nam vaše utiske!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs