DOKLE ĆE VIŠE DA RASTU CENE?

INDIJAC POKAZAO KAKAV STAN U BEOGRADU PLAĆA 600 EVRA MESEČNO: Svi u šoku, ne veruju da je tolika kirija za SKROMNU SOBU

Mladić je snimio ceo stan, a gotovo svi koji su pogledali taj video su mu rekli da je prevaren i da je zakup koji plaća ogroman!

Lifestyle
12:49h Autor:
INDIJAC POKAZAO KAKAV STAN U BEOGRADU PLAĆA 600 EVRA MESEČNO: Svi u šoku, ne veruju da je tolika kirija za SKROMNU SOBU
Kakav stan plaća 600 evra Indijac u Beogradu?, Foto: Printscreen TikTok / aakashahlawatvlogs

Indijac Aakash Ahlawat živi u Beogradu oko godinu dana, a sa svojim pratiocima na TikToku podelio je video stana u kojem trenutno živi u našoj prestonici. Da budemo precizniji, reč je o jednoj sobi sa kupatilom i terasom. Svedoci smo da su cene zakupa nikad veće, ali po mišljenju mnogih ovo je vrhunac!

- Ovo dobijete za 600 evra u Beogradu, zato što su ovih dana cene stanova jako visoke - napisao je teniser iz Indije ispod videa.

@aakashahlawatvlogs This is what you gets in 600€ in Belgrade. because now-days prices of apartments are so high . #serbia #aakashahlawatvlogs #fy #fyp #beograd #belgrade #fy #apartmenttour #apartment #realstate #balkan ♬ Tourner Dans Le Vide - Indila

Naime, stan se nalazi na Bogosloviji. U dnevnoj sobi, koja mu je ujedno i spavaća, nalazi se braon garnitura i komoda na kojoj je TV. Takođe, u okviru nje i kuhinja. A tu je i mala terasa, ali sa lepim pogledom na grad.

Cenu diktira sama lokacija, odnosno blizina centru grada, ali i činjenica da je stan novije gradnje, međutim, mnogi su mu skrenuli pažnju u komentarima da je preveren, smatrajući da je „300 evra maksimum za ovakav tip stana“. Jedan od patilaca je istakao kolika je promena cena nastupila za veoma kratko vreme, te da se jedva dolazi do stana u srpkoj prestonici.

Tri puta veći stan sam pre nekoliko godina u Beogradu plaćao 260 €. Kakva promena - čudio se.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs