slagala i porodicu!

ALEKSA DOŽIVEO ŠOK I STRAŠNU PREVARU: Uživao je sa devojkom 9 meseci u ljubavi, a onda saznao da je rođena kao muškarac!

Bili su zajedno devet meseci, imali su intimne odnose, Aleksa ništa čudno nije primetio, međutim...

Lifestyle
Autor:
ALEKSA DOŽIVEO ŠOK I STRAŠNU PREVARU: Uživao je sa devojkom 9 meseci u ljubavi, a onda saznao da je rođena kao muškarac!
Foto: Shutterstock

Aleksa je sa devojkom Sarom mesecima uživao u ljubavi i strasti. Veza je postajala sve ozbiljnija. Ali, u jednoj noći se sve promenilo, kada Aleksin prijatelj više nije mogao da čuva tajnu.

Naime, izašao je sa zajedničkim prijateljem njega i njegove devojke. To veče su malo popili, a njegov drug nije mogao da se suzdrži i otkrio mu je ko je, zapravo, bila Sara.

Objasnio mu je da je njegova devojka promenila pol kada je imala 18 godina i da je, ustvari, rođena kao muškarac. Aleksa nije mogao da progovori od šoka.

Aleksa je radio voditeljima objasnio da je veoma povređen i da se oseća prevareno, ali da je još uvek zaljubljen u svoju, sada već bivšu, devojku. Priznao je da je nikada ne bi bio sa njom, da je znao da je transrodna. Opisao ju je kao „solidnih sedam i po“.

Muškarac, Zabrinut muškarac
foto: Shutterstock

„Kada ste u vezi, mislite da biste mogli da imate poverenja, a na početku veze, ona je trebalo da bude otvorena i da mi kaže. Osećam se bolesno. Još uvek sam slomljenog srca. Osećam se prevareno. Mislim da je to velika laž za mene. Ništa bas nisam primetio, dok smo bili intimni - razočarano priča Aleksa.

Istakao je da je ona slagala i njenu porodicu.

- Nekoliko puta sam sreo njene. Jecajući, rekla mi je da je da je slagala svoje kako ja znam da je transrodna. Nisam se osećao prevarenim samo od nje, već od svih uključenih u našu vezu. Ne mogu da verujem da je moj prijatelj tako nešto krio od mene - zaključuje razočarani mladić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs