Pročitajte

Za udobnost na plaži ne treba da plaćate bogatstvo: Ove savete ne smete da propustite!

Prethodnih godina turisti su bili neprijatno iznenađeni cenama za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, i neretko su pola novca (i više) koji su poneli na letovanje dali upravo na to

Leto sa LIDLom
Autor:
Za udobnost na plaži ne treba da plaćate bogatstvo: Ove savete ne smete da propustite!
Foto: Promo

Leto nam se kalendarski polako približava, pa čak iako se to napolju ne primećuje, ne znači da na divnoj destinaciji koju smo odabrali za ovogodišnje letovanje vreme nije baš kako treba!

S nestrpljenjem čekamo datum polaska, polako pripremamo sve što nam je potrebno za more, gledamo kako sve da nabavimo po sjajnim cenama a da bude kvalitetno, ali često zaboravljamo na jedno - šta nam treba za sam boravak na plaži!

Prethodnih godina turisti su bili neprijatno iznenađeni cenama za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, i neretko su pola novca (i više) koji su poneli na letovanje dali upravo na to.

I nije u pitanju nikakva bahatost - neophodno je, pogotovo u najtoplijem delu dana, da se na sve moguće načine dodatno zaštitite od sunca i njegovih eventualnih posledica, u čemu je suncobran nezamenljiv. Ako letujete sa decom, ovo je obavezno i neizostavno, a što se tiče ležaljki, samo onaj ko je imao (ne)priliku da se sunča na peškiru postavljenom preko šljunka zna o čemu pričamo!

Ipak, za udobnost na plaži nije potrebno da odvajate basnoslovne sume i dajete ih ugostiteljima, već da na vreme mislite i obezbedite sebi i svojoj porodici sve što vam je potrebno za ugodan boravak na plaži!

Nikuda bez dve osnovne stvari

Prvo i osnovno - kupite suncobran, i to najbolje onaj sa dodatnom zaštitom, podesivom i visinom i nagibnim mehanizmom, kako biste mogli da pravite hladovinu tamo gde vama odgovara i pritom se dodatno zaštitite od sunca.

Sledeća obavezna stavka je peškir za plažu, koji mora da bude velik i sa visokom moći upijanja vode, kako ne biste ležali na mokrom. Ako ćete boraviti na peščanoj plaži, idealan izbor za vas je prostirka, a za šljunkovite plaže, ili jednostavno ako volite veću udonost, odlučite se za praktičnu, sklopivu ležaljku ili dugački, udobni lejzibeg za plažu.

Sve ovo, ali i mnogo više, pronaći ćete u specijalnom letnjem Lidl katalogu “Leto je uvek u modi”, i to po fenomenalnim cenama!

foto: Promo

Potpuno se opremite za plažu, počevši od kvalitetnih, izdržljivih peškira, preko suncobrana, pa do velikih lejzibegova, na kojima ćete se osećati kao da ležite na oblaku!

Za praktične putnike

U ponudi su i ležaljke sa točkićima i zaštitom za glavu, koje se za čas transformišu u kolica na kojima ćete lako odneti sve stvari do i od plaže, bez napora i tegljenja po nekoliko torbi.

Tu je i 2 u 1 prostirka za plažu, koja može da se koristi za ležanje, ali i kao podloga za dečji bazen. Veoma je lagana i praktična, a njena vreća za transport može da se koristi i kao kanta za vodu za punjenje bazena.

foto: Promo

Avanturisti, požurite!

Za sve one koji vole kampovanje ili umesto u hotelima noći provode u prirodi, Lidl je pripremio specijalnu ponudu kvalitetnih šatora, koji se lako sklapaju i rasklapaju. Izrađeni su od kvalitetnog poliestera sa koji odbija vodu, a pritom u sebi sadrži i faktor zaštite od sunca!

foto: Promo

Oduševite decu

Ne zaboravite na svoje mališane - ponesite im preslatke stolice na rasklapanje sa motivima životinja i integrisanim držačem za čašu, u kojima će deca želeti beskrajno da uživaju!

Požurite u najbliži Lidl - tamo vas čeka kompletna letnja ponuda, od odeće do svih rekvizita koji su vam potrebni na plaži, a sve to u fenomenalnom odnosu cene i kvaliteta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs