Vredi probati

Zelena bomba: Napitak koji skida 2 kg sa stomaka u rekordnom roku! (RECEPT)

Istraživanja pokazuju da su mnogi koji su probali ovaj napitak izgubili dva kilograma za nekoliko dana, a najviše masnih naslaga je nestalo sa stomaka
Lepi & Zdravi
16:00h Autor:
Zelena bomba: Napitak koji skida 2 kg sa stomaka u rekordnom roku! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Stižu praznici i vreme je da napravite malo mesta u stomaku za sve poslastice kojih ćete se sigurno prejesti predstojećih dana.

Zeleni napitak od pažljivo odabranog voća i povrća idealan je za ovo vreme - podići će vaš imunitet tokom hladnih dana, ali i doterati vašu liniju, tako da ćete zablistati za praznike!

Sastojci: Smrznuta banana, kašika rebndanog đumbira, dve kašike mlevenih semenki lana, šoljica smrznutih borovnica, pola šoljice spanaća i malo leda.

Priprema: Sve sastojke ubacite u blender i dobro izmiksajte, pa popijte ujutro na prazan želudac.

Doktorka Nada Macura otkriva: Ovaj napitak je vitaminska bomba za organizam! (RECEPT)

Istraživanja pokazuju da su mnogi koji su probali ovaj napitak izgubili dva kilograma za nekoliko dana, a najviše masnih naslaga je nestalo sa stomaka.

Ukusan i efikasan u skidanju masnih naslaga, ovaj napitak je i zdrav. Banane su bogate kalijumom, antioksidantima i vlaknima, pa samim tim podstiču probavu i eliminaciju toksina, dok đumbir jača imunitet, ubrzava metabolizam i smanjuje apetit.

Lan je važan zbog vlakana, borovnice su poznati antioksidanti, a spanać je bogat magnezijumom i pozitivno utiče na nervni sistem i raspoloženje.

Slobodno nastavite da pijete ovaj napitak i nakon praznika - tako ćete se rešiti i kilograma koji će vam se sigurno zalepiti tokom uživanja u prazničnim đakonijama.

Očistite krvne sudove jednom čašom ovog soka: Masnoće će samo nestati! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs