Neverovatna transformacija

Plakala sam zbog vereničkih fotografija: Mlada otkrila kako je smršala 50 kg do svadbe! (FOTO)

Kada sam videla fotografije, plakala sam kao nikada. Nisam samu sebe mogla da prepoznam na tim fotografijama. Nisam htela da ih objavim na društvenim mrežama jer me je bilo sram kako izgledam i kako sam se zapustila, počinje svoju priču mlada Hejli
Lepi & Zdravi
14:50h Autor:
Plakala sam zbog vereničkih fotografija: Mlada otkrila kako je smršala 50 kg do svadbe! (FOTO)
Foto: Instagram / Haley_j_smith

Kada ju je njen dečko Met Smit zaprosio, Hejli Smit iz Teksasa je imala 125 kilograma. Nakon što je videla fotografije sa veridbe zbog kojih je gorko zaplakala, odlučila je da u potpunosti promeni svoj život i zasija na svom venčanju.

"Mrzela sam kako izgledam na fotografijama sa veridbe. Kada sam videla fotografije, plakala sam kao nikada. Nisam samu sebe mogla da prepoznam na tim fotografijama. Nisam htela da ih objavim na društvenim mrežama jer me je bilo sram kako izgledam i kako sam se zapustila. To je tužno jer to je bio jedan od najlepših dana u mom životu", ispričala je 24-godišnja studentkinja psihologije Hejli. Dečko Met ju je zaprosio prošle godine u julu i Hejli je tada imala 125 kilograma.

Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on Oct 6, 2016 at 6:46am PDT

Hejli je znala da na fotografijama s venčanja ne želi da izgleda isto i shvatila je da mora da promeni svoj život. Plavokosa Amerikanka još kao dete je imala problema s težinom, ali na fakultetu je počela da se prejeda bez kontrole. Utehu je tražila u grickalicama, slatkišima i ugljenim hidratima.

"Čitavog života borila sam se s viškom kilograma. Kao dete i tinejdžerka bila sam debeljuškasta, a na fakultetu sam mnogo počela da se gojim. Jela sam kad sam bila tužna, kad mi je bilo dosadno, kad sam bila pod stresom, srećna ili kad sam želela nešto da proslavim", priznaje ona. Višak kilograma uticao je i na Hejlino zdravlje, bila je stalno umorna, spora, nije mogla da spava, imala je visoki krvni pritisak, gorušicu, i gotovo svakodnevne glavobolje - i sve to s 20-ak godina.

Imala sam 105 kg sa samo 33 godine: Smršala 35 kg zbog jedne odluke! (FOTO)

A video posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on Oct 6, 2016 at 5:06am PDT

Ali sve je počelo da se menja nakon što ju je voljeni muškarac zaprosio.

"Želela sam da na dan svog venčanja nosim venčanicu koju sam izabrala jer mi se sviđa, a ne zato što sam u njoj mogla da sakrijem svoje telo. Želela sam da mogu svima da pokažem svoje fotografije s venčanja jer izgleda fenomenalno", otkrila je Hejli. Počela je da trči triput nedeljno, postepeno je krenula da trči po 5 kilometara, sve dok joj vežbanje nije postalo navika. Zatim je krenula da trči pet puta nedeljno i uvela je kardio i treninge snage.

"Danas, nakon malo više od jedne godine otkako sam počela da vežbam, vežbam svaki dan, nekad i dva puta dnevno po sat vremena. Morate da krenete po malo kako biste stvorili naviku i ohrabrili sami sebe", otkriva Hejli.Veliku podršku u svojoj transformaciji imala je od svog verenika.

Do ravnog stomaka za 15 minuta: Jednostavna vežba i ovakva ishrana čine čuda! (VIDEO)

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on Sep 22, 2016 at 8:52pm PDT

"Met me je voleo dovoljno da me zaprosi kada sam imala najviše kilograma u životu i kada sam osećala kao da me niko ne može voleti. Tako da me je video u mom najboljem i najgorem izdanju. Kad god sam odlučila da napravim neku promenu u životu, on nikada nije prigovarao iako je i on morao dosta toga da se odrekne. Uvek mi je bio podrška i želeo je da isproba sve te nove stvari sa mnom", ispričala je Hejli koja se za muškarca svojih snova udala pre dve nedelje - 50 kilograma lakša nego pre godinu dana.

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on Oct 11, 2016 at 9:34am PDT

"Moja venčanica premašila je sva moja očekivanja. Nadala sam se da ću u venčanici izgledati normalno, ali zapravo sam se osećala predivno, baš kao što mlada i treba da se oseća", otkrila je Hejli koja je trenutno sa suprugom na medenom mesecu na Novom Zelandu gde mladi bračni par uživa u aktivnostima kao što su pešačenje na glečeru, planinarenje, ronjenje i slično.

Ovako ona vežba guzu: Snimak Viktorijinog anđela koji oduzima dah! (VIDEO)

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on Oct 18, 2016 at 11:07am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs