Inspiracija mnogim ženama

Imala sam 105 kg sa samo 33 godine: Smršala 35 kg zbog jedne odluke! (FOTO)

Ne želim više da budem ona žena koja je imala problema da zaveže pertle i nije mogla da spava na boku jer joj je težina previše pritiskala plućno krilo, rekla je o svojoj borbi sa viškom kilograma
Lepi & Zdravi
16:00h Autor:
Imala sam 105 kg sa samo 33 godine: Smršala 35 kg zbog jedne odluke! (FOTO)
Foto: Instagram / Lobs_ww_journey

"Tako mi je drago što sam odlučila da promenim svoj život. To što sam bila devojka od 105 kilograma sa samo 33 godine učinilo je svoje. Nisam mogla dugo da se krećem bez bolova u kičmi, ostajala bih bez daha kada sam se pela uz stepenice i bila sam blizu toga da dobijem dijabetes tipa 2.

Žene tvrde da skida 2 kg za samo 5 dana: Čudo od napitka, sastojke već imate! (RECEPT)

Znala sam da ne mogu više tako da živim jer nije patilo samo telo, već i mentalno zdravlje", ovim rečima počinje svoju iskrenu ispovest o mršavljenju Lobke iz Velike Britanije koja više ne želi da se vrati na staro:

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Jun 20, 2016 at 9:07pm PDT

"Ne želim više da budem ona žena koja je imala problema da zaveže pertle i nije mogla da spava na boku jer joj je težina previše pritiskala plućno krilo."

Svoju priču ispričala je na Instagram profilu kojeg prati nešto više od 74.000 osoba, a kojem je glavni cilj da nadahne druge da započnu svoje putovanje za zdraviji i srećniji život. Zbog viška kilograma Lobke je često bila depresivna, prestala je da se brine o sebi i svom izgledu.

Zapalite metabolizam dijetom Velikog doručka: 10 kg manje za mesec dana!

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Apr 23, 2016 at 5:51am PDT

"Mrzela sam da se družim s ljudima, pa sam izlazila iz kuće samo kada bih išla na posao. Jednog jutra u martu 2015. probudila sam se i shvatila da odbacujem svoj život. Znala sam da moram nešto da preduzmem. Pomisao je bila obeshrabrujuća, znala sam da me čeka dug put i da ću imati mnogo prepreka na njemu. Ali isto tako sam znala da nešto mora da se promeni", priznaje ova 34-godišnjakinja.

Zgodno telo bez gladovanja: 3 trika da zauvek izgubite suvišne kilograme!

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Sep 17, 2016 at 4:45am PDT

Upisala se na program Weight Watchersa koji omogućava lakše praćenje unosa kalorija u organizam, daje nutricionističke savete i tako garantuje lakše pridržavanje postulata zdrave ishrane. Ali ono još važnije, odlučila je da se pokrene!

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Apr 19, 2016 at 1:00pm PDT

"Počela sam da hodam svaki dan u vreme ručka i težina je ubrzo počela da se topi. Jednom kad sam izgubila nekoliko kilograma, odlučila sam da se vratim u teretanu i da počnem s vežbanjem. Do Božića sam izgubila 35 kilograma", s ponosom priznaje Lobke.

Iako se trudi da jede zdravo, priušti sebi dane za varanje. Posrne obično za praznike, proslave godišnjica i važnih proslava, pa svoj "greh" obično objavi na Instagramu. Tvrdi da je najvažnije oprostiti sebi takve dane.

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Aug 29, 2016 at 8:49am PDT

"Uzmite vremena za mršavljenje koliko god vam je potrebno. Gubljenje kilograma nije maraton. Biće nedelja kada ćete dobiti na težini jer ste popustili želji da naručite nešto iz dostave ili jer vam se nije išlo u teretanu. I to je u redu, svima nam se to događa. Najvažnije je da ne prestanete da se trudite i ne odustanete", zaključuje 34-godišnja Lobke iz Velike Britanije.

Sat vremena pre spavanja popijte ovo: Telo sagoreva masti kao nikada pre! (RECEPT)

A photo posted by Lobke (@lobs_ww_journey) on Apr 26, 2016 at 12:51pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs