Za perfektan izgled

Vreme je za savršeno zategnutu figuru!

Doterajte liniju do savršenstva pred sezonu bikinija

Nega
Autor:
Vreme je za savršeno zategnutu figuru!
Foto: Promo

Sunce nas podseća na predstojeću sezonu kupaćih kostima. Srećom, do početka leta imamo sasvim dovoljno vremena da se posvetimo sebi i da grudi, butine, struk i noge dovedemo u najbolje izdanje! Zato vam donosimo nekoliko koraka uz čiju primenu ćete brzo doći do željenih rezultata i savršene letnje figure.

Izbalansirana ishrana

Dovoljan unos vode, izbalansirani jelovnik, dozirani unos slatkiša, alkohola i kafe su veoma važni u borbi protiv najupornijeg ženskog neprijatelja - celulita. On nastaje kada kolagen, vezivno tkivo između mišića i kože, oslabi zbog velike količine masnih ćelija. Inspirisan krioterapijom, Avon je lansirao inovativni Anti-celulit gel koji hladi i ujedno podstiče proizvodnju kolagena i dubinski razgrađuje masne naslage.

foto: Promo

Masaža

Veći efekat anticelulit gela moguće je ostvariti uz redovnu masažu koja podstiče cirkulaciju i brže izbacivanje viška vode iz organizma. Zato je tu i poseban masažer za telo na baterije koji, inspirisan limfnom drenažom, u kombinaciji sa anticelulit gelom, briše efekat "pomorandžine kore".

foto: Promo

Redovna fizička aktivnost

Fizička aktivnost je ključna za postizanje najboljih rezultata zatezanja

"problematičnih zona". Čvrste i zategnute grudi su san svake žene, a za lep dekolte, uz odgovarajuće vežbe veoma je važno koristiti prave proizvode. Inovativna Lift & Tone krema sa kompleksom arginina, inspirisana liftingom kože umanjuje vidljivost bora u predelu grudi, a bistu čini savršeno izvajanom.

foto: Promo

Relaksacija

U stresnim situacijama, nadbubrežna žlezda proizvodi više kortizola, hormona koji slabi elastičnost kože, usled čega dolazi do pucanja kože. Zbog toga, organizmu treba obezbediti dovoljno sna, relaksacije i idealnog beauty saveznika. Laserske procedure, bile su inspiracija za nastanak moćnog losiona protiv strija - Stretch Mark 24 Total, koji dubinski hidrira kožu, vraća joj elastičnost, značajno smanjuje vidljivost starih i sprečava nastanak novih strija.

foto: Promo

Novi proizvodi iz Avon Works linije premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara, dok masažer možete poručiti već po ceni od 1.399 dinara u Avon brošuri koja važi od 22. marta do 11. aprila, kao i na sajtu www.avon.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs