čemu služi i šta radi

Ulje konoplje isceljuje telo od glave do pete: Koristite ga ovako!

Ovo ulje istaknuće prirodnu lepotu vaše kože te joj podariti zdrav sjaja i potrebnu čvrstinu

Nega
Autor:
Ulje konoplje isceljuje telo od glave do pete: Koristite ga ovako!
Foto: Shutterstock

Kokosovo, avokadovo, ulje argana: odavno smo naučili na benefite prirodnih ulja, no sada je na scenu stupilo novo ulje i ukralo mesto svim ostalima, a reč je o ulju konoplje. Ovo ulje istaknuće prirodnu lepotu vaše kože te joj podariti zdrav sjaja i potrebnu čvrstinu.

Većina ljudi povezuje konoplju s Bob Marlijem, a ne kozmetikom, ali ne brinite, jer je ulje konoplje koje se koristi za kožu napravljeno od semenki i neće vam dati neželjeni efekat. Ovo ulje nema THC sastojak koji je psihoaktivna supstanca i daje opojni učinak. Kvalitetno ulje konoplje bez ikakve opasnosti možete koristiti kako u kuhinji, tako i u kupatilu za negu vašeg lica i tela.

16 prirodnih lekova za hormonski disbalans: Oporavite svoje telo bez farmaceutske pomoći!

foto: Shutterstock

Ulje konoplje pravi je eliksir koji će ojačati vaše telo kako iznutra tako i spolja. Jestivo ulje konoplje koristi se za kuvanje, pečenje i salate, ali i kao tretman za kožu. Razlog posebnog učinka konoplje su vredne hranjive materije koje se nalaze u ulju poput Omega-3 masne kiseline, omega-6 masne kiseline, gama-linoleinske kiseline, vitamina B1 i B2, vitamina E, minerala kao što su fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, natrijum, gvožđe, cink....mislimo da je sve jasno.

Magično ulje koje neguje, štiti i leči organizam: Vreme je da počnete da ga koristite!

Ulje konoplje najbolje je naneti na očišćenu kožu. Ulje nežno umasirajte u kožu pomoću prstiju, a pogodno je za svakodnevnu upotrebu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs